ΕΤΣΙ θα μας βάζουν να προσευχόμαστε στην παγκόσμια θρησκεία!!!-Άνεργοι, άπραγοι, μέσα σε απόλυτη σιωπή… (BINTEO- ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
ΒΙΝΤΕΟ

Η παγκόσμια θρησκεία θα έχει συγκεκριμένη εθιμοτυπία, της οποίας μία πτυχή αποκαλύφθηκε, που αλλού, στα Ηνωμένα Έθνη.

Η παγκόσμια θρησκεία, η οποία προωθείται ως η κύρια και μοναδική θρησκευτική πλατφόρμα της παγκοσμιοποίησης, σημαίνει συγχώνευση όλων των θρησκειών σε ένα δόγμα και συμπροσευχή προς έναν «Μεσσία» που ενδέχεται να παρουσιαστεί ως παγκόσμιος ηγέτης.

Η μόνιμη αποστολή της Ινδίας στον Ο.Η.Ε. οργάνωσε εκδήλωση, όπου ανακοινώθηκε πως «η Γιόγκα βρίσκεται πάνω από όλες τις θρησκείες και τα οφέλη της βοηθούν στο να επιτευχθεί φυσική και συναισθηματική ισορροπία, η οποία θα συνεισφέρει στην παγκόσμια βιώσιμη ανάπτυξη και ειρήνη». Θυμίζουμε ότι οι λέξεις “βιώσιμη” και αξιοπρέπεια”, αποτελούν σήματα κατατεθέντα, για την νέα τάξη πραγμάτων.

Η δήλωση έγινε με αφορμή την Τρίτη Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, στην συζήτηση του Ο.Η.Ε. με θέμα «Ημερίδα για την Γιόγκα και την Υγεία».

Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν δεκάδες ειδικοί της παγκοσμιοποίησης, όπως η διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Νέα Υόρκη, Nata Menabde και πολλοί άλλοι.

Η Menabde τόνισε πως «η γιόγκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να ενώσει τον πολύπλοκο και δύσκολο κόσμο που ζούμε και να προωθήσει μόνο τον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά επίσης ειρήνη και ασφάλεια στον πλανήτη».

Πρόσθεσε δε πως η πρακτική της γιόγκα παίζει ρόλο-κλειδί στην επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 και συγκεκριμένα στον Στόχο 3, ο οποίος επικεντρώνεται στην υγιεινή ζωή για όλους.

«Η γιόγκα μπορεί να γίνει ευεργετική για εκατομμύρια ανθρώπων που αντιμετωπίζουν στρες λόγω της κρίσης. Η γιόγκα είναι πάντα εκεί για όλους! Είναι για τους ανθρώπους όλων των θρησκειών, των φυλών και των εθνικοτήτων, επειδή η γιόγκα δεν είναι θρησκεία», σημείωσε.

Θεωρούμε πως η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού τα είπε όλα.

Ενδεχόμενα η γιόγκα, κρύβει μέσα της ορισμένα ευεργετικά για τον άνθρωπο χαρακτηριστικά.

Η χρησιμοποίηση της όμως, σαν ένα είδος προσευχής, ως μέσο «ειρηνικής» επιβολής της παγκόσμιας κυβέρνησης και θρησκείας δεν μπορεί παρά να μας προβληματίσει.

Όταν ακούμε πως «η γιόγκα, πάνω από όλες τις θρησκείες, θα συμβάλλει στην παγκόσμια ειρήνη και στην βιώσιμη ανάπτυξη» τι μπορούμε να σκεφτούμε;

Πως ενώ ο πλανήτης θα υποδουλώνεται, δήθεν επειδή το περιβάλλον κινδυνεύει, όλοι θα κάνουμε γιόγκα για να καμφθούν οι αντιδράσεις μας και να χαλαρώσουν τα αντανακλαστικά μας;

Θα ξαπλώνουμε αραχτοί την ώρα που οι ζωές μας θα περνάνε ολοκληρωτικά στα χέρια του παγκόσμιου κράτους;

Αυτά θα είναι τα εθιμοτυπικά της παγκόσμια θρησκείας; Παγκόσμια ειρήνη σημαίνει μηδενική αντίδραση στην καταδυνάστευση της ελευθερίας μας;

Και μιας και στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν Έλληνες και Ισραηλινοί, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας των δύο χωρών, σας παραθέτουμε εικόνες από την «εκδήλωση τιμής» της παγκόσμιας ημέρας γιόγκα στις δύο χώρες, οι οποίες έχουν έρθει πλέον πάρα πολύ κοντά, μετά και την πρόσφατη όπως είπαμε επίσκεψη του πρωθυπουργού Νετανιάχου στην δεύτερη Σιών όπως την Λένε, την Θεσσαλονίκη.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι η νέα τάξη πραγμάτων επιθυμεί να κάνει τα Ιεροσόλυμα παγκόσμια πρωτεύουσα και από εκεί να ανακηρυχθεί η παγκόσμια κυβέρνηση με τα βλέμματα στραμμένα στις δύο Σιών (Ιερουσαλήμ, Θεσσαλονίκη).

Στα βίντεο θα δείτε πλήθος κόσμου σε Θεσσαλονίκη και Τελ Αβίβ να ξαπλώνει και ακούει έναν ήχο, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι συμβολίζει το σύστημα, το οποίο θέλει τους ανθρώπους αδρανείς, «απελευθερώνοντας» την σκέψη τους, ή αδρανοποιώντας την μέσω της χαλάρωσης της γιόγκα.

Μία αδρανή σκέψη, που εννοείται χωρίς Χριστό, θα ταξιδεύει οπουδήποτε, εκτός από τα σχέδια που εφαρμόζονται κατά των ανθρώπων, που θα απολαμβάνουν, εν ειρήνη, με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τα «βιώσιμα αγαθά» του Αβραάμ και του Ισαάκ που θα παρέχει ο παγκόσμιος ηγέτης.

Έτσι θα «προσεύχονται» οι άνθρωποι; Ή έτσι θα χαλαρώνουν; Άνεργοι, άπραγοι, οδηγούμενοι στον αφανισμό, μέσα σε απόλυτη σιωπή.

prisonplanet.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.