ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Κατεβάζουν… ρολά τα καταστήματα Praktiker στις 16 Ιουλίου!

Κοινοποίηση:
ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ

Την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου σοβαρά προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν στη λειτουργία τους τα καταστήματα της αλυσίδας Praktiker στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Περίεργη απάντηση από τα PRAKTIKER στο ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «Ανοιχτά όλα τα καταστήματα τη Κυριακή 16 Ιουλίου»- Στήνονται απεργοπαστικοί μηχανισμοί;- Μυρίζει ξύλο

Κι αυτό διότι είναι η πρώτη Κυριακή όπου θα ανοίξουν μεν με καθολικό τρόπο όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας μετά την ψήφιση από την κυβέρνηση του νέου πλαισίου λειτουργίας των 32 Κυριακών, αλλά οι εργαζόμενοι σε πολλά καταστήματα, και κλάδους του εμπορίου έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Ανάμεσά τους είναι και το σωματείο εργαζομένων στα Πράκτικερ που λένε όχι στην κατάργηση της Κυριακής αργίας και συμμετέχει κι αυτό στην απεργία.

Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. εχουν γ@μηση τους εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα στα τετραωρα και στα εξαωρα και τωρα θελουν να δουλευουν τζαμπα και της κυριακες !!!!! Τι λετε ρε αριστερα χαπατα σε ποια χωρα το εχετε δει αυτο το καραγκιοζηλικη ρε ξεφτιλες ????

  2. Δεν σας φτάνουν έξη ημέρες να ψωνίζεις .Θέλεις και την εβδόμη .Ακόμα και ο Ανθρώπινος οργανισμός από τον κύκλο του είκοσι τετράωρου .Θέλει και είναι απαραίτητο να ξεκουραστεί και να ανανεώσει τις δυνάμεις του .Η Άπληστη η ακόρεστη και όλοι η Τσιφούτηδες. Θέλουν την εξάντληση όλων. και κάθε καταπάτηση των δικαιωμάτων των άλλων .Και λειτουργού σαν βδέλλες .

  3. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ!!! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

  4. @ Γιάννης Π. άμα δε γουστάρεις μην ψωνίζεις.

    Δε σε πάει κανένας με το ζόρι.Υπάρχουν τόσα και τόσα επαγγέλματα που δουλεύουν και Κυριακές
    και αργίες και Χριστούγεννα και Πάσχα.
    Δε σε είδα να σε πιάνουν τα γάλατα να βγεις να φωνάξεις και για αυτούς.Αυτοί δεν έχουν οικογένεια Δεν έχουν γυναίκα.Δεν έχουν παιδιά.Δεν έχουν μάνα.Δεν έχουν θεό;;;;;;;;;
    Μάλλον σε θίγει το μέτρο γιαυτό βγαίνεις σκούζεις και βρίζεις κάθε έναν που έχει αντίθετη άποψη με τη δική σου και από πάνω το παίζεις και θρήσκιος. Με τα μπινελίκια που έμαθες να ρίχνεις κάθε άλλο παρά Χριστιανός είσαι.
    Θα σου περάσει.

  5. Σκασίλα μας.

    Θα ψωνίσουμε από τα leroy που έχουν και πιο αξιόπιστα προϊόντα.

    1. Μπράβο ηλίθιε, βάλε την ταφόπλακα στο κεφάλι όλων των εργαζομένων! Παίζε το πουλί σου τις καθημερινές και πήγαινε για ψώνια τις Κυριακές. Οι Εβραίοι ουσιαστικά σταύρωσαν το Χριστό αλλά, κάποιος μ@λάκας κράταγε το σφυρί και κάρφωνε τις πρόκες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και προσπάθησε να βρεις την απάντηση στο ερώτημα: “ποιός είναι ο μ@λάκας;”…
      Τα σέβη μου σε όλους πλην του αυνανιζομένου…

  6. Που είναι βρε αριστεροί του πρωκτού η ευαισθησία σας για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του εργαζόμενου ?
    Που είναι η προστασία στο εργασιακό οκτάωρο και το πενθήμερο ?
    Έχουν οδηγήσει την Ελλάδα και την Ευρώπη σε εργασιακό μεσαίωνα με την υπογραφή της αριστεράς.

    1. Και ενω 6 μερες την εβδομαδα κουρελιαζονται τα εργασιακα δικαιωματα, στον ιδιωτικο τομεα, οπου επικρατει μεσαιωνας, οι συνδικαλιστες “κοπτονται” για την “ιερη κυριακατικη αργια” και για την ξεκουραση των εργαζομενων “σκλαβων”, που τις προηγουμενες μερες, δεν ξερουν τι θα πει οχταωρο, πενθημερο και αξιοπρεπης μισθος-παρα μονο μαστιγιο-, αλλα τις κυριακες πρεπει να “ξεκουραζονται” και τσιμουδια για τ’ αλλα!!! Και κουβεντα για προσληψεις ανεργων για εργασια, εστω το σαββατοκυριακο, απ’ τις πουλημενες, κομματικες, προδοτικες ηγεσιες της ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕ και των συλλογων εμπορουπαλληλων!!! Μονο αντιπερισπασμος και αποπροσανατολισμος, απο τα πραγματικα προβληματα!!!

  7. Φάτε εργασιακό μεσαίωνα αφού επιλέξατε για κυβέρνηση αναρχοαριστερούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους οπότε σκασίλα τους βλάκα νεοέλληνα αν δουλέυεις 24/7/365 για ψίχουλα.

Comments are closed.