ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! ΠΡΟΣ Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής: Για πείτε ΑΛΕΥΡΙ κύριοι! Ο ΚΟΥΓΙΑΣ σας γυρεύει! Θα σας καθίσει στο σκαμνί! – “Κύριε Χασιώτη, γιατί αφήσατε τους δύο Αλβανούς φονιάδες του 19χρονου Θωμά, να δραπετεύσουν;”

Κοινοποίηση:
2417235

Ρωτάμε τον επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής: Γιατί κύριε Χασιώτη, γιατί αφήσατε τους δύο Αλβανούς φονιάδες του 19χρονου Θωμά, να δραπετεύσουν στην Αλβανία;

Για πείτε αλεύρι; Ο Κούγιας σας γυρεύει!

Σύμφωνα ακόμα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η οικογένεια του νεκρού Θωμά, ετοιμάζει μήνυση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για παράβαση καθήκοντος μέσω του Αλέξη Κούγια.

Ακούστηκε μάλιστα να λέει ο ποινικολόγος: “Θα τους καθίσω στο σκαμνί. Αρκετά!”

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΘΩΜΑ: «ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ». ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ή Αστυνομία του Τόσκα δείχνει μεγάλη ανοχή στα σκουπίδια τους Αλβανούς κατσαπλιάδες.Τα άφησαν τα καθάρματα τους φονιάδες τους κωλοαλβανούς, να φύγουν κανονικά από τα σύνορα της Κακαβιάς σαν κύριοι ενώ θα έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα και να τους συλλάβουν.Δείχνει η κυβέρνηση μεγάλη ανοχή στην εγκληματικότητα των παράνομων αλοοδαπών.Έξω από το Πεντάγωνο στην οδό Μεσογείων και Δημοκρατίας, Πακιστανός λαθρομετανάστης κάνει λαθρεμπόριο παράνομων τσιγάρων και πουλάει ακόμα παράνομα λουλούδια.Από το σημείο περνάει ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.Όλοι κλένουν τα μάτια στην παράνομη δραστηριότητα του αλλοδαπού.Δεν υπάρχει άλλο Υπουργείο Άμυνας στον κόσμο που έξω από αυτό παράνομος μετανάστης να ασκεί παράνομη δραστηριότητα, παρά μόνο το Υπουργείο Άμυνας του ανίκανου και στα τέσσερα Πάνου Καμμένου.

Comments are closed.