ΠΛΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ: Ερώτημα προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, θεοσεβούμενο, κύριο Ζαγοραίο: Χειροπέδες σε έναν 90χρονο σε κατάσταση αμύνης; Θα σας άρεσε να τραβολογάνε έτσι τον πατέρα σας, κύριε Προϊστάμενε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gggg

ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Εύγε 88χρονε λεβέντη.Τήν επόμενη φορά νά
    σημαδεύεις καλύτερα.Μπάμ καί κατω.
    Γιάννης

  2. ΕΙΜΑΙ 65 ΕΤΩΝ. ΕΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΩ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ 90ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ;;;;;;; ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ Ή ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ Ή ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN. ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!

  3. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ;
    ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ————–

  4. Το κράτος είναι δεσμευμένο και υπόχρεο για την προστασία του πολίτη, από την στιγμή που αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του ΠΑΡΑΝΟΜΗ να φορέσουν λοιπόν χειροπέδες στο κράτος που άφησε αβοήθητο τον ΓΕΡΟΝΤΑ.

  5. ………ΑΡΑ………ΔΙΔΑΓΜΑ…….Όποιος ληστής μπεί στο σπίτι μας και “κατά λάθος” τον καθαρίσουμε, τον ΠΕΤΑΜΕ ΑΠ’ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ και σφυρίζουμε αδιάφορα αν κάποιος μας ρωτήσει το οτιδήποτε – ΔΕΝ είδα και ΔΕΝ άκουσα ΤΙΠΟΤΑ βρε παιδιά – κοιμόμουν πολύ βαριά – και άλλα τέτοια……μάλιστα!!! :o)

  6. Αυτο ειναι θεατρακι για να δειξουν οτι οι νομοι υπαρχουν και εφαρμοζονται,μην παρουν θαρρος ολοι και αρπαξουν τις καραμπινες,αν και θα επρεπε.Στην πραξη θα τον αφησουν ελευθερο τον ηρωα παππου,και επειδη ειναι και υπερηλικας..Το πολυ πολυ να εμφανιζεται καθε 15 μερες στο ΑΤ της περιοχης του.Οτι εγινε και με ενα αλλο ηλικωμενο στη Β.Ελλαδα ο οποιος ειχε σκοτωσει ληστη προσφατα,και μαλιστα το ειχε ξανακανει προ 20 ετων.

  7. καλα τους εκανε ο παπους!τι επρεπε να τους πει,ελατε κλεψτε με και αφηστε με;

  8. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (300.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΙ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 2 ΔΙΣ ΟΠΛΑ. ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ), ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ.

  9. Γιατί του φορέσατε χειροπέδες ρε καθίκια; μην σας φύγει;Το τραβάτε πολύ το σχοινί αλλά να” στε σίγουροι ότι θα σας πνίξει.

  10. 90 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΡΜΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ¨΄ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ¨¨ , ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  11. Αρα το ηθικο διδαγμα ειναι ενα. Οποιος-οι μπαινουν στο σπιτι σας,στην οικια σας, να σας ληστεψει,να σας χτυπησει,να σας σκοτωσει, ΔΕΝ τους ακουμπαμε,δεν τους ενοχλουμε,τους αφηνουμε να μας κλεψουν να μας σιδερωσουν τη μουρη να τους πουμε αν εχουμε αλλα κρυμμενα λεφτα, να μας χτυπησουν να μας σκοτωσουν, διοτι θα καταληξουμε στην φυλακη και δεμενοι με χειροπεδες φυσικα. Εστω και 88χρ. Συγχαρητηρια πολλα για την καταντια μας. Και τα χειροτερα ερχονται….

  12. Βλέπω τον πατέρα μου…!!!Βλέπω τον πατέρα του καθενός μας Έλληνες…!!!Πείτε μου μόνον Ποῖον από το συνάφι τους οι Αρχικλεφταράδες,Αρχιψευταράδες,και Αρχιεγκληματίες ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΟΥ”ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ”ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΜΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ;Οταν έρθουν οι εκλογές δώστε τους το ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ!!!Ο Τόπος πρέπει να ξεβρωμίσει και να απαλλαγεί από δαύτους και τη ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ!!!

    1. Γιατι να περιμενουμε τις εκλογες τις οποιες καθοριζουν ΑΥΤΟΙ ποτε [και ΑΝ] θα γινουν;

  13. ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΟ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΚΗΡΙΟΣ ΚΗΡΙΟΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΟΜΩΣ………………………………………………………………………………………………..?????

  14. στα σπιτια των υπουργων και των πρωθυπουργων τους φυλανε δεκα αστυνομικοι…σε μας ερχονται..και δεν σε ληστευουν μονο,αλλα σε σκοτωνουν κι ολας για 50 ευρω….μονο με τη μπασταρδοκυβερνηση του συριζα θα πηγαιναν μεσα εναν 90χρονο…ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ..ΤΕΛΟΣ.

  15. Πίσω από όλα τα δεινά, πάντα βρίσκονται αυτά τα πεινασμένα σκυλιά οι Εβραίοι.

  16. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ……
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ…
    ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ….

  17. Δεν πάει άλλο ρε παιδιά .
    Τι άλλο θα δούμε δηλαδή;
    Σε κλέβουν σε κάνουν μαύρο στο ξύλο με στο ίδιο σου το σπίτι και δεν έχεις το δικαίωμα να αμηνθείς;
    Τι είναι αυτό τώρα;
    Ευρωπαϊκή οδηγία;
    Οδηγία των τοκογλύφων;
    Η τρομερή αδικία;

  18. Φυσικα καλα του εκαναν .Ποιος του εδωσε το δικαίωμα να αρνειται να δολοφονηθεί .

  19. ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ – ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ. ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ – ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    1. Οπλα δεν μας δινουν γιατι ξερουν ότι πρωτα αυτους θα καθαρισουμε [τα πολιτικα σκουλήκια] και μετα τους λαθρο.Προσωπικα όταν ερθει η ωρα να καθαρισω θα το κανω με τα χερια να το φχαριστηθω.

  20. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΕΣ’ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!

  21. Φτου σας ξεφτιλες.χειροπεδες στον παππού ρε καθίκια του κερατά;

  22. το κρατος παντα στις υπιρεσις για τους λαθρο για τους εγκλιματιες για ολα αυτα εκτος απο τους ελληνες !!!

Comments are closed.