ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΑΛΩΣΗ” της ΘΡΑΚΗΣ- Μετά βαίων και κλάδων υποδέχτηκαν τον βλάκα Γιλντιρίμ!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
γιλντ

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ συναντήθηκε με Τούρκους της Δυτικής Θράκης στο τζαμί Κίρμαχαλλέ στην Κομοτηνή.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά από τις επαφές του στην Αθήνα, ήρθε στην Κομοτηνή. Ο Γιλντιρίμ ήρθε στην περιοχή του Κιρμαχαλλέ τζαμιού όπου ζούνε Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και εκεί έγινε δεκτός με λουλούδια που του πρόσφεραν παιδιά.

Ο Γιλντιρίμ χαιρέτισε τους πολίτες που τον περίμεναν στην αυλή του τζαμιού, και ευχήθηκε στους ομογενείς για τον μήνα του Ραμαζανιού αλλά και για το Μπαϊράμι που πλησιάζει.

Ο Γιλντιρίμ σε συνάντηση κλειστή για τον τύπο, άκουσε τα αιτήματα των ομογενών. Στο μεταξύ η Σεμιχά Γιλντιρίμ-σύζυγος του πρωθυπουργού, μετείχε σε εκδήλωση στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.

gundemgazetesi.com, tourkikanea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. φιλε θρακιωτη εγω ειμαι αλλος ανωνυμος .ειμαι θεσσαλονικιος και ειμαι 20 χρονια μεγαλυτερος απο εσενα.νομιζω οτι κανεις λαθος εσυ που ριχνεις ευθυνες σε εμας τους μεγαλυτερους .η δικη σου γενια αλλαξε κατι σε αυτον τον τοπο ? η δικη σου γενια δεν τρεχει μεσα στα πανεπιστιμια για τα κοματα? κανεις λαθος να ριχνεις ευθυνες στους αθηναιους γιατι αμεσως αμεσως διαχωριζεις την ελλαδα.το καθε μερος της ελλαδας εχει τα προβληματα του.εσυ ενδιαφερθηκες καμια φορα πως την βγαζουν αυτοι οι ανθρωποι στα εξαρχεια???εκανες κατι για αυτους ? ρωτησες κανεναν αθηναιο τι γινετε με ολες αυτες τις κολορατσες που μαζευτηκαν εκει αν μπορουν να βγουνε εξω το βραδυ?αν μπορουν να πανε τα παιδια τους στο παρκο?η νομιζεις οτι ο αθηναιος αδιαφορει για το καστελοριζο ?ειμαστε μικρη χωρα φιλε μου για να διαχωριζομαστε σε θρακη αττικη κτλ. ενταξει κανα μπινελικη στο γηπεδο αλλα μεχρι εκει.στο κατω κατω εσυ τι εχεις κανει η εστω τι σκοπευεις να κανεις για ενα ελληνικο κομματι που χαθηκε ,ιμβρος τενεδος κυπρος.με τοσα μπινελικια που τους ριχνεις πως να ει σαι συμαχος τους? επισης λες οτι ενιωσες να σε βιαζουνε .και σε ρωταω…τι εκανες πως αντεδρασες? η περιμενεις τον αθηναιο να καθαρισει για σενα?λες οτι δεν ψηφισες μουσουλμανο και τι θελεις να σου πουνε μπραβο?παλικαρι μου οση ευθηνη εχει ο αθηναιος εχει κ ο σαλονικιος εχει κ ο θρακιωτης γιατι απλα η ελλαδα ειναι μια .η ηλικια σου δεν ειναι αλλοθι εισαι αρκετα μεγαλος για να σκεφτεις οτι καπου τα βλεπεις λαθος τα πραγματα φιλικα σου λεω ασε την οργη που εχεις μεσα σου κ δες τα πραγματα αντικειμενικα.και οι γονεις σου ψηφιζανε τοσα χρονια αυτους που καταστρεψανε την ελλαδα

  2. Ρε “Θρακιώτη” , γιατί χωρίζεις την Ελλάδα σε βορρά και νότο ;
    Ποιός σου είπε ότι οι μεν είναι περισσότερο ή λιγότερο πατριώτες από τους δε ;
    ΄Ελα στα σύγκαλά σου ρε φίλε … Η Ελλάδα είναι ενιαία και δεν διαιρείται σε βόρεια και νότια …
    Για ψάξε λίγο να δεις το ποσοστό που πήρε η παρούσα ανθελληνική κυβέρνηση στην Θράκη (52%), σύγκρινέ το με το ποσοστό που πήρε η ίδια κυβέρνηση στην πρωτεύουσα (33%) και μετά έχεις το δικαίωμα να κατουρήσεις, να κατηγορήσεις και να βρίσεις , ΒΛΑΚΑ …

  3. Ότι λες εσύ ανώνυμε εγώ εδώ επάνω δεν τα βλέπω! Δεν τα έχω δει ποτέ στα λίγα χρόνια που ζω για τι είμαι 23 χρόνον! Επίσης όταν υπάρχουν 60 70 ούτε εγώ ξέρω πόσα χωριά με μουσουλμάνους που έβγαλαν 97% στους συριζεους και στου μουσουλμάνους βουλευτές! Εγώ το μόνο σίγουρο εί αι ότι δεν ψήφισα μουσουλμάνο! Πόσο χρόνον είσαι φιλε; 30;40;50; εσύ με έκανες να νιώθω έτσι κανένας άλλος όλοι εσείς που ζούσατε και τρώγαμε και ψηφίζατε τόσα χρόνια που εγώ μεγάλος Πήγαινα παιδικό δημοτικό γυμνάσιο Λύκειο! Δεν θα μιλάς για κατωτερότητα για τι εσύ που λες ότι δεν ψήφισες μουσουλμάνους έχεις κάνει την αθηνα πραγματικά σαν τα μούτρα σου! Και αν έκανες 17 μήνες στο ποτάμι τι σημαίνει; έλα ρε τσακάλι στο ποτάμι και αντέδρασε! Δεν σε βλέπω εδώ επάνω αλλά εκεί κάτω! Και το μόνο που κάνεις είναι να λες ότι ήσουν στο ποτάμι 17 μήνες! Εγώ εχθές ένιωθα σαν να με βιάζουν εδώ στην Θράκη εσύ απλός σχολιάζεις τα γεγονότα κάτσε στην Αθήνα και πίστεψε καλά ότι κάνεις κάτι σωστό γιατί εν τέλει δεν κάνεις τίποτα! Εσύ τι θα εκανες; θα έπαιρνες τα λεφτά από τους Τούρκους η θα τα έδινες; εμείς πάντως τους τα παίρνουμε όσο μπορούμε εδώ επάνω στην ξεχασμένη Θράκη κύριοι ξεφτίλες! Το άλλοθι που έχω από την ηλικία μου το χρησιμοποιώ έτσι ώστε να μην το χάσω! Εσύ το έχει χάσει καιρό τώρα το άλλοθι του πατριωτισμού σου! Αντιπαράθεση θέλω να υπάρχει για να δούμε το πρόβλημα και αντίπαλο μου δεν σε θέλω αλλά μόνο σύμμαχο Μου! Το θέμα είναι να αντιδράσουμε αλλά αντιδράτε μόνο όταν κάποιος σας θίξει! Περιμένω την απάντηση σου φίλε μου και πραγματικα από αυτό το βήμα που μου επιτρέπει να μιλήσω μαζί σας θα ήθελα να το εκμεταλλευτώ για να δω αν πραγματικά υπάρχει κάτι αληθινό για να πιστέψω ότι μπορούμε πλέον να σωθούμε!

  4. Προς τον Θρακιωτη!!!
    Δεν βγαζω εγω μουσουλμανο βουλευτη.ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ!!!Το μαγαζι μου δε κονομαει απο μουσουλμανους.Το δικο σου ναι!!!Κατα δευτερο ποιος σου ειπε οτι εμεις οι Αθηναιοι ,αφηνουμε τη Θρακη;Τους περισσοτερους που γνωριζω,Εβρο και νησια υπηρετησαμε.Εγω Εβρο 17 μηνες ποταμι!Οπως φαινεται εισαια τομο κομπλεξικο,με αισθηματα κατωτεροτητας ως προς την καταγωγη σου,ενω θα επρεπε να εισαι υπερηφανος!

  5. Και εδώ στα αρχιδια σας αθηναίοι μαλακες στον μπουτσον σας μαλακες ! Τίποτα μόνο ότι σας αφορά σχολιάζετε νευριαζεται και βγαίνετε από τα ρούχα σας εδώ τίποτα! Στα αρχιδια σας τι γίνεται στην Θράκη! να πάτε να γαμιεστε κάθε μέρα με πακιστανούς και κονγκολεζους ! Όταν χάσουμε την Θράκη τότε πάλι στα αρχιδια σας βρωμοπουστες του κερατα ψευτοπατριώτες! Να θυμάστε καλά πουτανες του νότου ότι ο Βορράς είναι δύσκολος σας κατουραμε και κάνουμε μόνοι την υπεράσπιση της ελληνικής Θράκης μας χωρίς εσάς τους προτεβουσιανους τους δήθεν και τους κιθεν! Αντε στο διάβολο τωρα ξεφτίλες

  6. Βρε παιδιά αυτή στην τελευταία εικόνα με τα λευκά είναι η γυναίκα του;;;;;;;;;;;;;;

    Θα είχα αυτοκτονήσει λέμε.

  7. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ.

Comments are closed.