Επιτέλους κάποιος με μπαλάκια! Έκανε με τα κρεμμυδάκια την Αλβανίδα Φουρέιρα!

Κοινοποίηση:
31530625_10214642795116946_4557673716598702080_n

Άστραψε και βρόντηξε ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίντζας με την χειρονομία πρόκληση της Φουρέιρα!
karamintas

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Σιγά τα σφαιρίδια τα βαπτίσατε μπαλάκια?

  2. Βλεπω παντως αμα πεις καμια αληθεια εδω πεφτει λογοκρισια

    αμα γραψεiς μπινελικια ασυναρτιες και παιδαριωδες βλακειες περνας αμεσως..
    καταλαβαμε κυριοι…μαλιστα παρα καταλαβαμε τι ρολο βαρατε τελικα…

  3. Κυρία Καραμήτζα, σαν Χρυσαυγίτης δεν δέχομαι να μας ταυτίζεις εμάς τους Έλληνες πατριώτες με μιά πουτάν@ από την κ@λοαλβανία.Το κράτος των δοσίλογων Ελλήνων πολιτικών έδωσε τα Ελληνικά χαρτιά σε αυτό το μπάζο και όχι η Χρυσή Αυγή.Προδότες ανθέλληνες πολιτικοί όπως ο Ααρών Αβουρής(Κώστας Σημίτης), ο Κωστάκης Καραμανλής, ο Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος στα τέσσερα Καμμένος, όλα αυτά τα πολιτικά κατακάθια πρώτα έβαλαν στην Ελλάδα παράνομα και κατόπιν Ελληνοποίησαν τους Αλβανούς κατσαπλιάδες κλέφτες και δολοφόνους.Άλλη φορά να ξέρεις τι λές και να μην μπερδεύεις την βούρτσα με την πούτσ@.

  4. ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΠΟΡΝΟΕΙΡΑ….ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΒΑΣΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ” ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΑΒΕΛΙΑ+ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΩ…ΞΥΡΙΣΜΑ ΛΠΝ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΑΣ.

  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑΤΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΟΥΣ /ΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΤΖΗΝΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΑΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ.

  6. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 12 ΑΡΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ . ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ .. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΕΤΑΚΟΥΜΠΟ .! ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !

  7. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 12ΑΡΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ . ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΕΤΑΚΟΥΜΠΟ .! ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !

  8. αφου ειναι Αλβανίδα τι σχήμα θα εκανε με τα χερια της; την σημαια της χωρας της βέβαια. Αυτη καλα κανει, εμεις δεν κάνουμε καλα που δεν ειμαστε αρκετα εθνικιστές. Οσο ειμαστε παθητικοί αυτα θα μας κάνουν όπως τα κανουν τα τελευταια 40 χρονοα

    1. Το σχημα αυτο δεν ειναι η σημαια της χωρας της, αλλα ο χαιρετισμος των αλβανων εθνικιστων που επιθυμουν την προσκτηση ελληνικων εδαφων

    2. εντελώς διαφορετική σημασία ο εθνικισμός και κάτι τελείως το διαφορετικό ο πατριωτισμός .
      πατριώτες θα έπρεπε να είμαστε όχι εθνικιστές !

    3. Άλλο ο εθνικισμός και άλλο ο πατριωτισμός. Τελείως διαφορετικές έννοιες με τελείως διαφορετική χροιά. Πατριώτες οφείλουμε να είμαστε, όχι εθνικιστές.

      1. Εθνικισμος ειναι η ενεργητικη καταφαση της ενοιας του Εθνους η αλλιως εθνικιστης ειναι αυτος που πιστευει στο Εθνος του και αγωνιζεται για αυτο. Καποιοι μπερδευουνε τον εθνικισμο με τον σοβινισμο, αλλο το ενα αλλο το αλλο. Ολοι πρεπει να ειμαστε εθνικιστες αμα θελουμε το Εθνος μας και η φυλη μας να εχουν ενα μελλον.

      2. Πατριωτισμός είναι να αγαπάς την χώρα και τον χώρο που μένεις τον οποίο τον θεωρείς πατρίδα.
        Εθνικισμός είναι να σέβεσαι τα έθνη και τις φυλές και να υποστηρίζεις τους ανθρώπους που ζουν σε μία πατρίδα που λογικά προέρχονται από το ίδιο έθνος, άσχετα αν η νέα τάξη θέλει να μην υπάρχουν έθνη. Το να είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, να φορούν τα ίδια ρούχα, να κάνουν και να πιστεύουν τα ίδια πράγματα, κτλπ. Είναι ένα στύλ κομουνιστικό και θυμίζει σοβιέτ, υποταγή σε ένα καθεστώς και ξύλο σε όσους αντιτίθενται. Ο Αλβανός που μένει χρόνια στην Ελλάδα μπορεί να νιώθει πατριώτης και να αγαπάει γεωγραφικά την χώρα που μένει. Άρα πατριωτισμός είναι για τους ξενέρωτους έλληνες και τους κρυφονεοταξίτες. Η λέξη πατριωτισμός που ξεστομίζεται συνέχεια όλοι οι δεξιοί ξενέρωτοι είναι μια παγίδα.

  9. καθε χρόνο η Κύπρος παίρνει 12αρι απο την Ελλάδα , φέτος πρέπει να πάρει ΜΗΔΕΝ !
    οσα σχόλια και αν γράφουμε μόνο ετσι θα δείξουμε την ενόχληση μας.
    Είναι απάτη εκ μέρους της στην Ελλάδα να το παίζει Μεξικάνα και στην Κύπρο να το παίζει Αλβανίδα.
    Αν της δώσουμε 12αρι θα είμαστε πιο γελοιοι και απο τους Κύπριους και απο αυτήν.

  10. αν έχουν τσίπα οι Κύπριοι να της ακυρώσουν την συμμετοχή .Αυτή τώρα δεν μας εχει ανάγκη , γιατι νομίζει οτι με την συμμετοχή της θα κάνει καριερα στην Ευρώπη και μας έδειξε τα πραγματικά της αισθήματα.

  11. Αν δεν εισαι εθνικιστης εισαι ανθελληνας. Δεν υπαρχει τιποτα ενδιαμεσο, ειτε εισαι με το Εθνος σου ειτε δεν εισαι.

  12. ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ!…ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ; ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ;
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Χ.Α., ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΑΜΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ “ΕΘΝΟΣ” ΚΑΙ “ΠΑΤΡΙΔΑ” ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΚΡΑΙΟ;…ΕΛΑ ΜΟ@ΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!…

Comments are closed.