ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ στη Δυτ. Αττική: “Μας έριξαν ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ και ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ επειδή πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε! ΣΥΡΙΖΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ – ΞΥΛΟ!”

Κοινοποίηση:
tsip2

Διαβάστε τι μας κατήγγειλε αναγνώστης του “Makeleio.gr” – Το σχόλιο έγινε στην είδηση για την επίσκεψη του Τσίπρα στη Δυτική Αττική

“Ειναι ντροπη….Ουτε οι Ναζι στην κατοχη τετοια πραγματα.
Οταν εμαθε ο εκει κοσμος την επισκεψη του..τσιρκου πηγε να διαμαρτυρηθει,να φωναξει,να κανει την παρουσια του αισθητη.
Αισθητες εγιναν ομως μονο οι σφαλιαρες και τα χαστουκια που εφαγαν απο τους ενστολους και μη φρουρους του τσιρκου….!!
Οταν κανεις ρεπορταζ Χιο να το κανεις ολοκληρωμενο.
ΣΥΡΙΖΑ ..και καταστροφη και θανατος και ξυλο…….”

ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ 1 ΤΙΜΩΡΙΑ : Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ : ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ : ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΛΑΓΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ : ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ :

  2. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΓΩΝ . ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .

  3. Το σιχαμα, ο υποκριτης ! Τι πηγε να κανει εκει με τη συμμορια του;

  4. ΑΚΟΥΣΑΤΕ!ΑΚΟΥΣΑΤΕ!Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΙΑΣΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΗΝ 16/11 ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

  5. Ό δοτός Πρωθυπουργός πήγε τάχα να δεί από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων.
    Τελικά οι κάτοικοι όμως ήταν πολύ μακριά, αφού οι μπάτσοι του φασίστα Τόσκα κράτησαν μακρία τους εξαγριωμένους κατοίκους.Έτσι γλύτωσε τις ροχάλες και τις πέτρες το Τσίρκο του Τσίπρα.

Comments are closed.