Επίδειξη ΙΣΧΥΟΣ!!! – Η μεγαλύτερη ΠΑΡΕΛΑΣΗ των τελευταίων ετών! – Μηνύματα προς Βρυξέλλες και Άγκυρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
eidikes dynameis parelasi

Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η μεγαλύτερη παρέλαση των τελευταίων δεκαετιών που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Σύνταγμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου καθώς ο κόσμος την τίμησε με μεγάλη προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Επρόκειτο για μια μεγαλειώδη επίδειξη ισχύος που έστειλε μηνύματα στην Άγκυρα για την ετοιμότητα όχι μόνο των ελληνικών ΕΔ αλλά και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που επέδειξε παρά τις συνεχόμενες οικονομικές δυσχέρειες, «ηθικόν ακμαιότατον».

Ο Π. Καμμένος δήλωσε με το πέρας της παρελάσεως ότι «οι ΕΔ είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε απειλή» και πρόσθεσε ότι για τους Αγωνιστές του 1821 ότι «τιμούμε εκείνους που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλος έστειλε μήνυμα ενόψει της σημερινής επετειακής Συνόδου Κορυφής της ΕΕ «να ξεχάσουν οποιαδήποτε άλλη μορφή Ευρωπαϊκής Ένωσης εμείς θα μείνουμε στο σκληρό πυρήνα»

Ήταν σαφές ότι οι πολίτες ήθελαν να δουν από κοντά τον μόνο θεσμό που εμπιστεύονται μαζί με αυτόν της Εκκλησίας, τις ΕΔ.

Παρέλασαν δύο ίλες αρμάτων μάχης LEO2HEL και LEO1A5, φάλλαγγες πολλαπλών εκτοξευτών MLRS από 4 χοήματα εκτοξευτές Μ 270, Α/Κ πυροβόλων από 4 M-109Α3 GEA 1 και 4 PzH-2000GR, 1 Τ/Θ όχημα διεύθυνσης βολής Μ 577, 4 οχήματα φορείς Stinger ASRAD (VSHORADS) δεκάδες οχήματα-φορείς αντιαρματικών κατευθυνομένων βλημάτων MILAN ΙΙ, KORNET-Ε, TOW ΙΙ, εκατοντάδες όπλα πεζικού, κινητοί αντιαεροπορικοί εκτοξευτές αναγνωριστικά οχήματα VBL, , αντιαεροπορικά βλήματα Patriot, Crotale, δύο κλωβοί ραντάρ και 4 εκτοξευτές Improved Hawk, 1 όχημα γέφυρα Ribbon, 1 άρμα διάσπασης ναρκοπεδίων Leo 1V κλπ

Πιο συγκεκριμένα: 4 Leopard 2HEL, 8 Leopard 1A5, 12 ΤΟΜΠ Μ-113A2, 4 οχήματα VBL, 4 Hummer, 4 Hummer με Milan, 4 Hummer με Kornet, 4 οχήματα Mercedes ¼ με TOW, 4 Μ-106 φορείς όλμων των 4,2.

Στα πεζοπόρα τμήματα θα παρέλασαν μεταξύ άλλων μικτό τάγμα Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) και Λόχος Υποψήφιων Εφέδρων Αξιωματικών (ΥΕΑ), τμήμα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, Τμήμα Ειδικών Δυνάμεων, τμήμα του Τάγματος Πεζοναυτών (32 ΤΞΠΝ), η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του ΠΝ, τμήμα της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, η Σχολή Ικάρων, και τεχνικών υπαξιωματικών της ΠΑ.

Οι Ειδικές Δυνάμεις και οι Πεζοναύτες για άλλη μια φορά έκλεψαν την παράσταση όπως αναμένονταν με το παράστημα τους και το υψηλό ηθικό που διακατέχει άνδρες έτοιμους για όλα (ο γράφων, Θεόφραστος Ανδρεόπουλος είχε την τιμή να υπηρετήσει στις Δυνάμεις Πεζοναυτών).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ…
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ
    Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ
    Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕ ΚΑΣΤΑΝΟ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΘΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ….

    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ

    Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΟΛΑ , ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ…..ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΞΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ….ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ? ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΓΙΤΙ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΙΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ….

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ…..ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ..

  2. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ Η ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ….ΛΟΧΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ…..
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΩΜΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΤΟΥ
    ΤΕΝΞ
    ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ
    ΟΥΚ
    ΜΥΑ ΛΣ
    UAV ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ

  3. Όλοι οι κλόουν μαζί και στις μέση πάλι οι λαοί. Θα φάτε καλά.

Comments are closed.