ΕΞΩ από τα ΔΟΝΤΙΑ ο Στέφανος Χίος στο “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ”: “Που καταντήσαμε λοχία! Μετά τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χάνουμε και τη ΘΡΑΚΗ!” – ΔΗΛΩΣΗ – “ΦΩΤΙΑ” για ΕΚΛΟΓΕΣ: ΑΥΤΟΣ θα πάρει την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image1

Δειτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δελτίο του Μυλωνάκη στο ΑΡΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Την αυτοδυναμια θα την παρει η ΧΑ με αρχηγο τον Κασιδιαρη . Χωνεψτε το.
    Μεχρι και οι γκεηδες εχουν καταλαβει οτι με ολους τους αλλους των πολυπολιτισμικων αχρειοτητων και την μουσουλμανοποιηση της Ελλαδος , κινδυνευουν πρωτοι και καλυτεροι οι ιδιοι….

  2. Άμα βγει ο Κούλης, αντίο Ελλάδα. Δηλαδή ρε παιδιά, σας κόβουν ανελέητα τις συντάξεις, σας βάζουν φόρους δίχως τέλος και πάτε και τους ξαναψηφίζετε? Κόμματα όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που κατέσφαξαν στη κυριολεξία τους Έλληνες έχουν το θράσος να βγαίνουν και να ξαναζητάνε τη ψήφο του λαού? Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους σιχαθούμε? Τα βλέπουν αυτά και οι Ευρωπαίοι και ζητούν ολοένα και νέες περικοπές. Ψηφίστε επιτέλους σαν Έλληνες, σαν πατριώτες, για μια Ελλάδα που θέλουμε να έχουν τα παιδιά μας, τα οποία δεν ονειρευόμαστε να είναι στο έλεος των τοκογλύφων δανειστών.

  3. Αν δεν υπηρχε η Χρυση Αυγη,θα τα ειχαν δωσει ηδη ολα.Καταλαβες κ.Παραδειση;Η Χρ.Αυγη δεν ψηφισε ουτε αρθρο απο κανενα μνημονιο.Ξανακαταλαβες κ.Παραδειση γιατι ανεβαινει η Χρ.Αυγη & γιατι φυγαμε απο τον Καρατζαφερη,ο οποιος δεν ξαναβλεπει Βουλη;

  4. Την πέταξε την αρλούμπα του και ο Μυλωνάκης και ο Τσίπρας. Το γειτονικό κράτος το λένε Fyrom (Πρώην Γιουκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) και όχι Μακεδονία. Και πάλι χάνουμε.
    Δεν χρειαζόμαστε καμία λύση. Το κρατίδιο αυτό ονομάζεται ή Σκόπια ή Βαρντάσκα ή Monkeydonia αλλιώς δεν μπαίνει σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ. Παραλληλα του κάνουμε εμπάργκο και διαλύεται και ένα κομμάτι παίρνει η Ελλάδα, ένα η Αλβανία, ένα η Σερβία και ένα η Βουλγαρία και ξεμπερδεύουμε.

  5. Εσυ κυρατζα τους μνημονιακου δεκανικιου του ΛΑΟΣ γιατι χασκογελασες οταν αναφερθηκε ο Χιος στα περι Χρ.Αυγης??? Με το 0,5% εως το πολυ 0,8% που θα παρετε στις εκλογες να δω αν θα ξαναχασκογελασεις.

Comments are closed.