28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Εξιτήριο πήρε ο Γιάννης Μπουτάρης μετά το βρωμόξυλο που έφαγε χθες – Υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
822b23a8ef63bea46b2a626b18c3c043_XL

Εξιτήριο πήρε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά την επίθεση που δέχτηκε χτες από συμμετέχοντες στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Οι γιατροί ζήτησαν από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά, λόγω του χαμηλού του αιματοκρίτη, αλλά και των χτυπημάτων που δέχτηκε σε όλο του το σώμα. Σήμερα το πρωί του επέτρεψαν να φύγει, με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο σπίτι του, μέχρι να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο Γιάννης Μπουτάρης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο ίδιος προτίθεται να τοποθετηθεί επί του περιστατικού στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, χτες, οπότε και ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια για όσα συνέβησαν, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε.

Δείτε στο βίντεο του Thestival.gr την αποχώρηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης από το Ιπποκράτειο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: