Εξευτελισμός της Ελλάδας από την Μέρκελ: «Kαλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό» είπε στον Σκοπιανό!ΦΑΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΟ Π@@ΤΑΝΑ! (φωτό, βίντεο)

Κοινοποίηση:
zaev_merkel_1_new_82

Πριν αρχίσει να τοποθετείται στη συνέντευξη Τύπου η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ προσφώνησε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζ.Ζάεφ ανακράζοντας: «Καλωσορίζω στο Βερολίνο τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό»!

«Η θέση μου είναι ότι το ζήτημα πρέπει να λυθεί», έστειλε μήνυμα στην Αθήνα είπε η Γερμανίδα καγκελάριος.

«Οι πιέσεις δεν βοηθούν στις διαπραγματεύσεις. Η λύση συμφέρει και τις δύο πλευρές και αυτό είναι μια καλή προϋπόθεση επιτυχίας. Έχω εμπιστοσύνη και στις δύο πλευρές ότι θα επιδιώξουν τη λύση», τόνισε επισημαίνοντας ότι οι συμβιβασμοί είναι πάντα επώδυνοι.

Η Άγκελα Μέρκελ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την κινητικότητα που υπάρχει για το θέμα, το οποίο συζήτησε χθες με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και σήμερα με τον Σκοπιανό ομόλογό του.

Υπογράμμισε ότι το πρόβλημα δεν έχει ακόμη λυθεί. Ενθάρρυνε Ελλάδα και ΠΓΔΜ -την οποία αποκάλεσε «Μακεδονία»- να κάνουν βήμα κι επεσήμανε ότι «δεν έχουμε βρεθεί πιο κοντά σε λύση τα τελευταία δέκα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Ζόραν Ζάεφ επεσήμανε τη βούληση της κυβέρνησής του να βρεθεί λύση στο θέμα με την Ελλάδα, «που έχει πρόβλημα με το συνταγματικό μας όνομα», όπως είπε.

Παράλληλα υπογράμμισε τη σημασία που δίνει η ΠΓΔΜ στη στήριξη της Γερμανίας, μεγαλύτερου εμπορικού εταίρου της χώρας του, στις προσπάθειες των Σκοπίων να ενταχθούν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και κάλεσε τις γερμανικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στα Σκόπια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αναρωτιεμε αν υπαρχουν ελληνες και τη κανουν με ολα αυτα που μας κανουν Αφηστε τους να μας πουλησουν να γινουμε ξενοι στο τοπο μας ενικειαστες στα σπιτια μας εργατες στης δουλειες μας κ.τ.λ. οσο για την μερκελ αντε γαμησου εκει που ειμε θαρθης καριολα και ενοω νωειτε.

  2. Πόσο δύσκολο είναι να δημιουργηθεί μιά κίνηση συνεχούς ροής σε μποϊκοτάρισμα γερμανικών προϊόντων;

    1. Δεν φταιει ο Γερμανος πολιτης, ισα ισα υπαρχουν αρκετοι Γερμανοι που γνωριζουν πολυ καλα την ιστορια και σεβονται τον Ελληνισμο, το ιδιο θεμα εχουν ολα τα κρατη μελη της ΕΕ, οι ηγεσιες ειναι Αμερικανικες/σιωνιστικες μαριονετες. Φταινε αυτοι ομως η πρωτιστως εμεις που δεν ξεσκιζουμε τα μουνοπανα που εχουμε μεσα στη χωρα και εχουν ισοπεδωσει τα παντα ? Εδω τους θελω ολους του πατριωτικους σχηματισμους να ενωθουν και να συσπειρωσουν λαο με ενα κοινο σκοπο, ειναι ομως πατριωτες ? Οχι βεβαια, εδω φαινεται καθαρα οτι ειναι και αυτοι πιονια, εκτος ελαχιστων διασπαρτων εξαιρεσεων ανα τη χωρα και που ουδεμια σχεση με κομματα εχουν η που τουλαχιστον για να ειμαστε και πραγματιστες δεν εχουν αμεση σχεση. Ποιος θα συσπειρωσει τη χωρα μωρε ? Ο Τουρκος μαλλον οταν γινει πολεμος, ενα πραγμα να θυμαστε ομως ολοι, η χωρα πρεπει να καθαρισει οπως και να χει. Οπως ειπε και ο Κ. Πλευρης για τον Παπαδοπουλο και τα 5000 ατομα, τελικα η ηταν πολυ δημοκρατης ο Παπαδοπουλος για τα μουτρα μας η επαιζε και εκεινος καποιο ρολο με τα οποια θετικα ειχε για την εποχη, αλλα και με πολλα αρνητικα (Κυπρος,σκληροπυρηνικες κυβερνησεις πρακτορων,κτλ) για το μελλον οπως βλεπουμε εως σημερα, ο καρκινος παρεμεινε και εκανε μετασταση δυστυχως.

  3. Όλος ο κόσμος Μακεδονία αποκαλεί την πατρίδα μου, και Μακεδόνες τους συμπατριώτες μου. Αν μια ανιστόρητη μειοψηφία Ελλήνων επιμένει να φέρεται σαν πεντάχρονο, ε, κάποια στιγμή θα μεγαλώσει.

    1. και εκτός αυτού τα ελληνικά σου είναι πολύ καλά ( κάτι που εκτός της πλάκας και ιδεολογικών αγκυλώσεων-διαφορών χαίρομαι στους αναρχικούς ) .Πέρα από αυτό,γενικά πέρα από κάθε τί καθημερινό, πρέπει να καταλάβουν ( εσύ το ξέρεις ) ότι και όλος ο γαλαξίας να τους ονομάσει Μακεδονία ,θα υπάρχουμε κάποιοι που θα διαφωνούμε χάριν της ιστορικής αλήθειας.Βασικά η ίδια η αλήθεια διαφωνεί.Έστω ότι παίρνουν το όνομα,αναρωτιέμαι αργότερα με τί θα τους κρατάνε ακόμα καταπιεσμένους όταν ο ψευδο-εθνικισμός τελειώσει…διότι όπως γνωρίζεις το στομάχι όταν πεινάει δεν γνωρίζει υπερηφάνιες.

    2. Πλακώσανε πάλι τα φασιστερά τα τρόλς.. Δηλαδή οι μισοί συμπατριώτες σου στα Σκόπια που είναι Αλβανοί και σε αποκαλούν κουράδα, σαφώς και είσαι μία; Και επείδη δεν γίνεται να είσαι και Μακεδόνας και κουράδα μαζί, μάλλον υπερισχύει η κουράδα, της οποίας είσαι γηγενής και αυτόματως απαλείφεται το “Μακεδόνας”, το οποίο είναι απλά γέννημα της φαντασίας σου.

    3. Ναι, κι επειδη ο καθε βασιλιας ενταφιαζοταν στη χωρα του, ο Φιλιππος ενταφιαστηκε στα σκοπια και οχι στη Βεργινα. Αμα θες να μιλησουμε για ανιστορητους και για Ιστορια, εδω ειμαστε. Ασε που σκατα σκοπιανος εισαι, κατσαπλιας συριζαιος εισαι που θες να πας κοντρα…

  4. Γαμώ τη Δρέσδη σας και τα καμένα ψοφίμια σας

    1. Σιγά μη σκίσεις κανένα καλτσον παλιόπουστα

  5. Μωρη Μακεδόνας δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ Έλληνες δεν μας ακούν πρέπει να βγει ο στρατός με το έτσι θέλω να δώσουν το όνομα να πάρουν σπίτια να λιώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

  6. Αυτη την απλη παγιδα, δε μπορει κανενας συριζαιος να την καταλαβει, γαμω την τρελα μου; Παραχωρωντας συνθετικο Μακεδονια, αυτοματως ο αλλος θα αποκαλειται σκετο μακεδονας οπου παει κι οπου σταθει. Εμ τι θα αποκαλειται, “γκορναμακεδονας”; Γαμω τα σπιτια σας Κοτζια και Τσιπρα, ουτε με τα ελικοπτερα δε θα καταφερετε να φυγετε!

    1. Ο πρωτος που το καταλαβε και το λεει εισαι φιλε.. Γιαυτο και ολοι τους λενε μακεδονες και οχι πρωιν μπλα μπλα μπλα… Αλλα ποιος το καταλαβαινει

  7. 130κρατοι τους ονομαζουν ετσι εδω και χρονια, και τωρα μας πειραξε… ολα τα χρονια τι καναμε …. υυυυπππνννοοοο

  8. Αφου το θελει ετσι η χοντροεγελαδα γερμανιδα ναι μακεδονια με αμεση προσαρτηση της στην ελληνικη μακεδονια ωστε να ειναι εναιος χωρος κσι εκδιωξη των γυφτοσκοπιανων στις χωρες οπου αντιστοιχουν εθνικα.

Comments are closed.