Εξελίξεις για μικρό Μπεν: Ποιο το νέο στοιχείο που αναζωπυρώνει τις έρευνες

Κοινοποίηση:
mpen-ereunes

Ποιο το νέο στοιχείο για τον μικρό Μπεν που αναζωπυρώνει τις έρευνες στην Κω;

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του μικρού Μπεν ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 26 χρόνια στην Κω έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με τη DailyMail ανθρώπινο αίμα βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι που πιστεύεται πως ανήκουν στον μικρό Μπεν Νίντχαμ, που εξαφανίστηκε στην Κω, πριν από 26 χρόνια.

Η Κάρι Νίντχαμ τόνισε πως η συγκεκριμένη ανακάλυψη είναι απόδειξη συγκάλυψης της εξαφάνισης του γιου της. Η μητέρα του μικρού Μπεν θεωρεί πως ο γιος της σκοτώθηκε και κάποιος μετακίνησε το άψυχο σώμα του πριν ξεκινήσουν οι έρευνες στην Κω πέρυσι.

Η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα στο νησί τον περασμένο Οκτώβριο, υποστηρίζοντας πως ο Μπεν έχασε τη ζωή του από ατύχημα με εκσκαφέα.

Παρά τις έρευνες το σώμα του δεν βρέθηκε.

«Αυτό επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. Το καθιστά λίγο πιο πραγματικό. Πιστεύουμε ότι πιστεύουν», λέει στην Daily Mail.

«Δείχνει περισσότερη συνωμοσία επειδή δεν βρέθηκε το σώμα του. Αυτό αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα πως μετακινήθηκε και θάφτηκε», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Όλα είναι μια ολοκληρωτική συγκάλυψη», τονίζει.

Το σανδάλι βρέθηκε το 2012 στο σημείο που εργαζόταν με τον εκσκαφέα ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ενώ το αυτοκινητάκι σε άλλο σημείο.

Η καθηγήτρια Λόρνα Ντέισον συνεργάζεται με την αστυνομία του South Yorkshire για την υπόθεση.

«Αυτά τα ευρήματα θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τη θεωρία της αστυνομίας πως υπήρξε ατύχημα και το σώμα μετακινήθηκε. Ψάξαμε για κάτι ασυνήθιστο. Ψάχνουμε για μια αλλαγή στο χημικό δακτυλικό αποτύπωμα που μπορεί να μείνει για πολλά πολλά χρόνια. Πίσω από την αγροικία, όπου ο μικρός Μπεν έπαιξε για τελευταία φορά, βρήκαμε είκοσι έως 30 ενώσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο ως ανθρώπινο προφίλ», αναφέρει στην The Mirror.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: