Εμφανίστηκε ως εκ θαύματος, όταν έμαθε ότι… – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Κοινοποίηση:
tsipras4-768x590

Ο άθλιος κατσαπλιάς που έχει καταλάβει το Μαξίμου εκτέθηκε για ακόμη μία φορά.

 

Την ώρα που το αυτί του Τσίπρα δεν ίδρωνε εδώ και εβδομάδες όταν καιγόντουσαν αμέτρητα στρέμματα φυσικού πλούτου, ο απόγονος του Στάλιν αποφάσισε σήμερα να πάει με ελικόπτερο για να… παρατηρήσει αυτά που κάηκαν.

Ο θρασύτατος μπολσεβίκος τόνισε ότι “δεν ειναι δα και τόσο μεγάλη η καταστροφή” και έδωσε οδηγίες αντιμετώπισης εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους ήρωες πυροσβέστες που ολομόναχοι τα έβαλαν με το θηρίο.

Κι όμως, ακόμα και στη σημερινή του εμφάνιση εκτέθηκε ανεπανόρθωτα αποδεικνύοντας ότι ο άνθρωπος αυτός που με ψέμματα και ανόητες επαναστατικές κορώνες, έκλεψε την εξουσία κοροιδεύοντας τον λαό.

Άφησε την ραστώνη με την Περιστέρα στην Αντίπαρο και έτρεξε με το γνωστό αγωνιώδες βλέμμα στις πληγείσες περιοχές για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους. Τι εννοούμε;

Όπως αποκαλύπτουμε, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ενημερώσει από χθες Τρίτη 15/8 ότι θα επισκεπτόταν σήμερα το πρωί το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και θα ενημερωνόταν από τον Αρχηγό της ΠΥ.

Χ@στηκε πάνω του ο Αλέξης και μπροστά στο ενδεχόμενο να φανεί στον κόσμο ότι ο Κούλης ενδιαφέρθηκε και έτρεξε περισσότερο, παράτησε τη Περιστέρα και τα παιδιά και έτρεξε στην Ανατολική Αττική.

Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο “έκλεψε” τον Αρχηγό από τον Μητσοτάκη καθώς ο πρώτος θα έπρεπε να βρίσκεται με τον Πρωθυπουργό και όχι με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο άθλιος κατσαπλιάς που έκανε μπανάκια και ο κοσμάκης έχανε τα σπίτια του, κοίταξε πρώτα την ήδη στραπατσαρισμένη εικόνα του παρά την οργάνωση της επιχείρησης κατάσβεσης.

Εξηγήσεις για την έλλειψη πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης πυρκαγιών κατά τη διάρκεια αντιπυρικής περιόδου δεν έδωσε. Ούτε για το γεγονός ότι 5 Καναντέρ έμειναν καθηλωμένα. Ούτε για το λόγο που δεν ζητήθηκε βοήθεια από το εξωτερικό όπως είχε γίνει το 2007.  Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μαζέψει εκ των υστέρων, τις κάμερες και να το παίξει μεγάλος ηγέτης και ότι βρίσκεται στο πλευρό των Πυροσβεστών.

Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Επί ημερών του, βιώσαμε μια απίστευτη οικολογική καταστροφή. Δεν υπήρξε σχεδιασμός ούτε στρατηγική. Τον είδαμε, ωστόσο, δίπλα στον Πρωθυπουργό να τον ευχαριστεί για την παρουσία του στον τόπο της τραγωδίας. Μάλιστα, όπως λένε από τη ΝΔ δεν έκανε τον κόπο καν να ενημερώσει τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη ότι δεν θα είναι παρών στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής αφού θα έπρεπε να είναι στο πλευρό του Τσίπρα.

Άτιμο πράγμα οι δημόσιες σχέσεις ενόψει Κρίσεων…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να κάνει πιάτσα στην Συγγρού και να πληρώσει τα καμμένα ο λακαμας

Comments are closed.