Ελληνο-αλβανική Θύελλα: «Ελληνες τρομοκράτες» έκαψαν την σημαία του UCK έξω από την αλβανική πρεσβεία και ανατίναξαν την οικία του ηγέτη μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zjaruqk

Μεγάλη έκταση δίνει ο αλβανικός τύπος σε περιστατικό που έλαβε χώρα έξω από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα πριν μερικές ημέρες κατηγορώντας τις ελληνικές αρχές «για την ανοχή τους σε εκδηλώσεις μίσους και βίας από ομάδες ακραίων εθνικιστών».

Την ίδια στιγμή ανατινάχθηκε η οικία του ηγέτη των τσάμηδων Φ.Λατώ στην Χάγη, πράξη την οποία αποδίδουν οι Αλβανοί σε «Έλληνες τρομοκράτες».

Δεκάδες Έλληνες με την αλβανική σημαία στα χέρια τους συγκεντρώθηκαν μπροστά από την Αλβανική Πρεσβεία για να κάψουν τη σημαία του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου, αναφέρει το άρθρο.

Στη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, κύριος στόχος είχαν τα αντιαλβανικά συνθήματα , ενώ το σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα .

Την ίδια στιγμή το σπίτι του «ψευδο-προέδρου και ψευδο-Πρωθυπουργού» της Τσαμουριάς , Festim Lato, τινάχθηκε στον αέρα σε γειτονιά στη Χάγη της Ολλανδίας.

Πηγές της ιστοσελίδας Shqiptari.eu ανέφεραν ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες, αλλά η φωτιά κατέστρεψε το σπίτι μετά την έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού ενώ η ολλανδική αστυνομία διεξάγει έρευνες, απέκλεισε την περιοχή για στοιχεία και εξετάζει κάθε ύποπτο.

23635569_1743242059316402_1221320515_n

Αυτή η τρομοκρατική ενέργεια διαταράσσει την οργάνωση  των Τσάμηδων , προκαλώντας φόβο, ενώ την ευθύνη για την έκρηξη ρίχνουν σε «ελληνικούς  εξτρεμιστικές κύκλους».

Το άρθρο τονίζει ότι «οι  Έλληνες δεν δίστασαν να οργανώσουν τρομοκρατική επίθεση κατά του ηγέτη  των Τσάμηδων που αυτοαποκαλείται «πρόεδρος» και στην οικογένειά του.

Το ανθελληνικό δημοσίευμα καταλήγει με  «μήνυμα» για την Ελλάδα:

«Αγαπητοί μου Τσάμηδες και Αρβανίτες!

Οι απελπισμένοι Έλληνες κάνουν απεγνωσμένες ενέργειες.

Αλλά στην ηγεσία της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς υπάρχει  σύνεση για την επιτάχυνση των διαδικασιών του κράτους και της ταυτότητας των Τσάμηδων,   με βάση την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της 30 Οκτώβρη 2016 στη Χάγη.

Εκεί η Τσαμουριά ως  συνομοσπονδία διακήρυξε την σημερινή κατάσταση με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι διέρχεται  μια μεταβατική φάση μέχρι το δημοψήφισμα για το τελικό καθεστώς της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς , σύμφωνα με τις πολιτικές επιλογές που προσφέρει η κυβέρνηση μας .

Η ελληνική κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να επιλέξει μεταξύ τριών επιλογών: η πρώτη επιλογή, είναι η δημοκρατική Τσαμουριά  σε συνομοσπονδιακό καθεστώς με την Ελλάδα. Δεύτερη επιλογή, η Δημοκρατία της Τσαμουριάς, ως ένα ανεξάρτητο κράτος. Η τρίτη επιλογή, η Τσαμουριά  ενώνεται με  τον φυσικό κορμό και δημιουργεί την «Μεγάλη Αλβανία» .

Ο Θεός βοηθά τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την κατάστασή τους. Θα αλλάξουμε το καθεστώς μας σύμφωνα με το φυσικό, πολιτικό και ιστορικό νόμο, με όλα τα μέσα και μορφές συμβατικής δράσης», καταλήγει το «μήνυμα» προς τις ελληνικές υπηρεσίες και αρχές .

Οι Τσάμηδες κινούνται μεθοδικά και συντονισμένα στο θέμα αυτό που αφορά επίσης την Σερβία , το Μαυροβούνιο και την ΠΓΔΜ, είναι «κοντά» σε Ευρωπαίους παράγοντες και αξιωματούχους και γενικώς προσπαθούν να κερδίσουν κάτι από δηλώσεις και υποστήριξη.

Η ελληνική αντιπροσωπεία στην ΕΕ και οι αρμόδιες αρχές έχουν σίγουρα τα « μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά» για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως όπως με την ανακήρυξη  της ανεξαρτησίας της  ΠΓΔΜ με το όνομα « Μακεδονία» , διότι δεύτερο λάθος η ιστορία και η πατρίδα  δεν συγχωρούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. τι έχει νσ πει ο Σαμαρας που γεμισε την Ελλαδα φιδια

  2. Σαν τους πιθηκους της μεσης ανατολης καταντησαμε…. να καιμε σημαιες που δεν εχουν υποσταση η αντικρυσμα πουθενα εκτος απο την Ελλαδα… εξω απο πρεσβειες που δεν θα επρεπε καν να υπαρχουν στην χωρα μας.
    Ετσι ειναι οι υπο καταληψη χωρες.

    1. Επιτελους ενα σωστο σχολιο..
      Αυτες οι «σημαιες» ειναι οτι και ενα ρολο τουαλετας παντου – εκτος απο την Ελλαδα που κανουμε το παν να τους δωσουμε υποσταση..

    2. Την σημαία του UCK έκαψαν που δεν ήταν καν σημαία και όχι της Αλβανίας ρε βόδι.Αλλά τι άλλο να σε πώ;μάλλον θα σε πηδάει κανένας τηγανοκέφαλος ουτσεκάς για αυτό σε τσούζι….

Comments are closed.