ZΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: TΡΟΜΟΣ στη Νέα Υόρκη: Σοκάρουν οι εικόνες από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Μία νεκρή, 20 τραυματίες ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Κοινοποίηση:
am6

Δεύτερο αιματηρό τροχαίο με 11 θύματα, ορισμένα εκ των οποίων σοβαρά, σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη, λίγη ώρα μετά την πρόσκρουση ενός οχήματος πάνω σε πεζούς στην Times Square. Το ένα άτομο εξέπνευσε στο νοσοκομείο, ενώ άλλα τρία βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, δύο οχήματα συγκρούστηκαν με μεγάλη ταχύτητα στο Staten Island, με συνέπεια να χτυπηθούν 11 άτομα.

Τα οχήματα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Μπρόντγουέι και Κάστλετον, στις 11:40 τοπική ώρα. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν και έπεσαν πάνω σε πεζούς.

Τελευταία εξέλιξη: Και δεύτερο όχημα “θέρισε” πεζούς σε άλλο σημείο της Νέας Υόρκης! Ένας νεκρός, τρεις σοβαρά τραυματισμένοι
Οι αρχές εξετάζουν το κατά πόσο τα δύο περιστατικά συνδέονται – Το FBI συμμετέχει στις έρευνες

Νωρίτερα, όχημα παρέσυρε πεζούς στην “καρδιά” της Νέας Υόρκης, την Times Square
Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον μία νεκρή και 20 τραυματίες
Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από το σημείο! Τραυματίες πεσμένοι στο έδαφος

Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έχει συλληφθεί ως ύποπτος ένας άνδρας 26 ετών, ο οποίος όπως αναφέρει το WCBS-TV μένει στο Bronx της Νέας Υόρκης και στο παρελθόν έχει συλληφθεί οδηγώντας κάτω από την επήρρεια αλκοόλ.

Δείτε την εικόνα με τους αστυνομικούς να τον παίρνουν… σηκωτό

 

 


Η πρώτη ενημέρωση έκανε λόγο για έναν νεκρό και τουλάχιστον 10 τραυματίες, ωστόσο πλέον ο κατάλογος των τραυματιών έχει αυξηθεί σε τουλάχιστον 20.

Όπως είναι λογικό, στο σημείο επικράτησε πανικός και τα πιο εφιαλτικά σενάρια, δηλαδή για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα ήρθαν στο μυαλό όλων.

Η τοπική αστυνομία, πάντως, μέχρι στιγμής αναφέρει πως το συμβάν δε μοιάζει να είναι τρομοκρατικό χτύπημα, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Προηγούμενη ενημέρωση:

Την είδηση μετέδωσε πριν λιγο το Reuters…

aytokinito

Για όχημα που παρέσυρε πεζούς χωρίς να κόψει ταχύτητα στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Υόρκης, κάνει λόγο το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

newyork_533_355

 

10 άνθρωποι φέρετε να έχουν τραυματιστεί. Υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό από τα διεθνή δίκτυα. Δεν υπάρχει πληροφορία για τρομοκρατικό χτύπημα αλλά για ατύχημα.

Το χρονικό του συμβάντος

19.57: Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό ως «τροχαίο ατύχημα»

19.46: Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός του μοιραίου οχήματος είναι ένας 26 χρονος που έχει παρελθόν οδήγησης υπό μέθη.

19.45: Νεώτερες αναφορές ανεβάζουν στους 20 τους τραυματίες.

19.42: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης επιβεβαιώνει ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του

19.37: Στο σημείο του συμβάντος σπεύδει ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο.

19.35: Τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν ότι ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του. Την πληροφορία δεν επιβεβαιώνει επισήμως η αστυνομία της Νέας Υόρκης.
19.20: Οι νεώτερες αναφορές κάνουν λόγο για 13 τραυματίες. Σύμφωνα με μαρτυρία ο οδηγός έπεσε «ηθελημένα» πάνω στους πεζούς.

19.00: Ένα αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα και πέφτει πάνω σε πεζούς στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης. Τραυματίζει τουλάχιστον 10 ανθρώπους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: