ΕΚΤΑΚΤΟ- ΣΑΛΟΣ στην Κρήτη! Συνελήφθη η πρώην ΣΥΖΥΓΟΣ του ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ που δέχτηκε δολοφονική επίθεση σε καρτέρι θανάτου μέσα στο αυτοκίνητό του!

Κοινοποίηση:
nea

Πρόκειται για άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του ψυχιάτρου που δέχθηκε επίθεση, που κρατούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου οι οποίες από χθες βράδυ έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα προκειμένου να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης που έχει συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή του ατόμου έγινε το μεσημέρι μετά από την κατάθεση του γιατρού. Μάλιστα, φαίνεται να είναι το άτομο το οποίο έχει κατονομάσει. Σύμφωνα με το CretaLive, η προσαγωγή έχει μετατραπεί σε σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είναι η πρώην σύζυγός του η οποία έβαλε κάποιους να “ξεπαστρέψουν” τον ψυχίατρο.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου, σε σχέση με τη χθεσινή ενέδρα θανάτου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ψυχίατρος, στην κατάθεσή του, υπέδειξε την πρώην σύζυγό του ως ηθική αυτουργό. Οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης την προσήγαγαν αρχικά σήμερα το πρωί και της πήραν κατάθεση για την υπόθεση.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, επίσης γιατρός στο επάγγελμα, προσήχθη για δεύτερη φορά και κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου είχε πει στην αδερφή του 50χρονου ότι «θα τον σκοτώσει».
«Ήθελαν να με σκοτώσουν»

«Ήθελαν να με σκοτώσουν», «έχω κατονομάσει ένα άτομο από το προσωπικό μου περιβάλλον από το οποίο έχω δεχθεί επανειλημμένες φορές απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας». Τη σοκαριστική αυτή δήλωση είχε κάνει νωρίτερα σήμερα στο protothema.gr ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης έπεσε θύμα ενέδρας θανάτου την ώρα που έφευγε από το ιατρείο του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τον κ. Στριμπάκο, πριν από δύο μήνες τον είχαν πυροβολήσει ξανά ενώ επέστρεφε σπίτι του μόνο που τότε είχαν επιλέξει ένα ερημικό σημείο.

«Την πρώτη φορά που μου συνέβη πριν δύο μήνες θυμάμαι ότι ήταν ένα άτομο πάνω σε μια μηχανή, με τύφλωσε με τον προβολέα του κάτω από μια γεφυρα της εθνικής που έπρεπε να σταματήσω για να ελέγξω και την ήξερε και αυτή τη διαδρομή ότι την ακολουθούσα καθημερινά» περιέγραψε τι συνέβη τότε ο ψυχίατρος.

«Χθες (σ.σ. το βράδυ της Πέμπτης) πάλι κάνοντας μια συγκεκριμένη κίνηση που κάνω φεύγοντας από το ιατρείο μου για να κάνω αναστροφή σε ένα υπαίθριο σκοτεινό πάρκινγκ, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δέχθηκα πυροβολισμούς. Στην αρχή πίστεψα ότι “έφαγα”τις σφαίρες στο κεφάλι γιατί γέμισα αίματα. Μία σφαίρα όντως σφηνώθηκε στο προσκεφαλό του καθίσματός μου, είδα τις λάμψεις από το όπλο και κινήθηκα όσο μπορούσα γιατί έπεσα πάνω στο τιμόνι και κατευθύνθηκα προς την οδό Καλοκαιρινού, πήγα σε κάποιο φαρμακείο και ζήτησα βοήθεια» αφηγήθηκε τα όσα τρομακτικά έζησε.

«Δεν πρόλαβα να τους δω αυτή τη φορά αλλά προφανώς είναι οι ίδιοι που ήταν και την προηγούμενη φορά, ενέδρα και πυροβολισμοί, απλά τώρα ήθελαν να με σκοτώσουν» εξομολογήθηκε στο protothema.gr ο κ. Στριμπάκος.

«Τα έχω καταθέσει όλα αυτά. Ξέρω ότι από ένα άτομο έχω δεχθεί απειλές και όφειλα να το κατονομάσω στην αστυνομία» κατέληγε ο ψυχίατρος.

Η δολοφονική επίθεση
Όλα έγιναν χτες το βράδυ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον ψυχίατρο και όταν ο ίδιος έφυγε από το ιατρείο του στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του πυροβόλησαν δυο φορές το όχημα από πίσω. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ένας εκ των δραστών έσπασε με λοστό το παράθυρο από την πλευρά του συνοδηγού.

Ο ίδιος σε κατάσταση πανικού αναζήτησε καταφύγιο στο φαρμακείο του Παρασύρη στην λεωφόρο Καλοκαιρινού. «Βοήθεια με πυροβόλησαν» ανέφερε στους υπάλληλους του φαρμακείου που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες καθώς έφερε που έφερε τραύματα από θραύσματα στο κεφάλι. «Ξέρω ποιοι είναι, έχω ενημερώσει τον εισαγγελέα» φέρεται να ανέφερε ο ίδιος σημειώνοντας ότι πρόκειται για 3 με 4 άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του.

Στη συνέχεια ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ευτυχώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: