ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΕΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ για τον Αρτέμη Σώρρα για βαρύτατα κακουργήματα- Διώκονται και 7 συνεργάτες του

Κοινοποίηση:
sorras

Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου.
Ουσιαστικά σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουςία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία.

Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων συνέλευσις.

Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι: Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση δύο ακόμα πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

Από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12.000 ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοςίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.
Ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες και λοιπά.
Να σημειωθεί οτι η δικαιοςύνη οργάνωσε συστηματικά την έρευνα για Σώρρα μόλις πρόσφατα μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του, ενώ πολλά από τα θύματα του άρχισαν να καταγγέλουν ότι τους εξαπάτησε καταχράστηκε χρήματα τους και βεβαίως την εμπιστοσύνη τους.
Επιπλέον για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία, έχουν συλλεκτική αξία καθώς πωλούνται στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία.

Επίσης για τις εισφορές των μελών το θάψεις πως κάθε μέλος κατέβαλε πέντε ευρώ ημερησίως και 10 ευρώ η εγγραφή κάθε μέλους.
Από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ρε μεγάλα λαμόγια λέμε.

    5 , 10 ευρώ ότι αρπάξουν από τους αφελείς που τους πίστευαν και τους έδιναν από το υστέρημά τους.

    Ψιλικατήδες του κερατάπου έχετε το θράσσος και τους δουλεύετε ακόμη..

  2. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ….ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!…ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ…ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ …ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ….ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

  3. αν είναι αληθινό ανοιγη ο δρόμος για διώξεις και συλλήψεις σύριζα και τσιπρα .

    1. ονειρέψου εσύ διώξεις από καθεστωτικά δικαστήρια

  4. Ο κοντοχονδός τόσα χρόνια 5 και άνω έφαγε καλά, μάζευε χρήματα κάθε μήνα από τους αφελείς 5 ή 10 ευρώ, εκτός που με τα πλαστόχαρτα για αγωγές μαιμού και ξεχρέωσει από τράπεζες, εφορία, ΔΕΗ έπερνε 150 ή 50 ευρώ τους δούλευε και μάζευε μαύρο χρήμα, ούτε αποδείξεις έκοβαν, ούτε παραστατικά στοιχεία υπάρχουν, ούτε αποδείξεις; παροχής υπηρεσιών, φυσικά η ΜΚΟ αποκλείεται να έχει ΑΦΜ, μη κερδοσκοπική οργάνωση ήταν, χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα, έφαγε πατσάδες κάργα ο χοδρός, τους έβαζε και βιντεάκια τα γίδια με αεροπλανάκια και απολλώνεια τεχνολογία και πράσινα άλογα, χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα, μεγάλο λαμόγιο , χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  5. Πάμε για εκλογές και φοβούνται μην πέσει η συμμετοχή κάτω απο το 50%.

  6. Διαβαζω παρακατω…

    –Να σημειωθεί οτι η δικαιοςύνη οργάνωσε συστηματικά την έρευνα για Σώρρα μόλις πρόσφατα μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του, ενώ πολλά από τα θύματα του άρχισαν να καταγγέλουν ότι τους εξαπάτησε καταχράστηκε χρήματα τους και βεβαίως την εμπιστοσύνη τους.–

    Απιστευτο λες και διαβαζω την δικογραφια της Χρυσης Αυγης με οικονομικους τιτλους αντι ρατσισμου και βιας ενα πραγμα απιστευτο…
    Να δω πιος “Μπαλτακος” θα τους δωσει και αυτους…
    Ερχονται εκγλοες και εχει πεσει ΠΑΝΙΚ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΟΥΛΗ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ 35% οικουμενικα
    …..μαλλον τελικα αληθεια ειναι…ο πανικος τους ειναι απιστευτος ….τωρα που εγινε κομμα ο Σωρρας
    και μαζευει ποσοστα…ε ρε γλεντια…

  7. Eίσαγγέλια πρωτοδικών Αθηνών μαζί με αυτόν τον σιχαμενο Σώρρα μήπως πρέπει να πάνε και άλλοι πολιτικοί που παραμύθιασαν τον κόσμο και έχασαν τα λεφτά τους στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα του δημοσίου που επένδυσαν Μήπως καθάρματα που δικάζεται πρέπει να τα βλέπεται ολα αυτό που γίνονται με το ίδιο νομισμα

  8. Μαγκες ειναι μαπα το κατηγορητηριο ….οσο μαπας ειναι και ο Σωρρας..
    ουτε νομιμοποιηση απο εγκληματικη πραξη χρηματων εχει γινει γιατι δε εχει καταδικαστει
    η υποθεση απο των γραμματιων αυτων απο το ΥΠουργειο Δικαιοσυνης της Αμερικης
    ωστε να θεωρειτε απατη -εγκλημα ουτε οι συνδρομες των μελων ειναι απατη εγκλημα αλλα προσφορα
    ουτε συσταση εγκληματικης οργανωσης γιατι το δημοσιο οταν αρνεισε να το πληρωσεις δε πανε τα χρηματα αυτα στην τσεπη κανενος ουτε του Σωρρα ΑΡΕ ΔΕ στεκει
    Πολιτικο φορεα που μετραπη σε θρησκευτικη σεχτα εχει κανει
    Διασπορα ψευδων ειδησεων ναι για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος εδω πρεπει να προσεχουμε το εχουνε κανει ολα τα κομματα και φορεις και ΜΚΟ….αρα καλο θα ειναι να μην το βαλουνε γιατι μετα θα βγει προηγουμενο δικαστικο …
    ο ΠΑΝΙΚΟΣ των πολιτικων και τα ηλιθια αυτα κατηγορητηρια τα οποια ειναι αποφασιζω και διατασω χωρις καμια αποδειξη δειχνει οτι πανε για εκλογες και τους εχει πιασει Π Α Ν Ι Κ Ο Σ!!
    Μαπας μεγαλος ο Σωρρας αλλα σας λεω..ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΠΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ που δε εχετε καταλαβει εως τωρα οτι οι Αμερικανοι κανουν την παπια γιατι ξερουν οτι υπαρχει κατι βρωμικο εκει μεσα και το φοβουνται(εχουν και αυτοι δωσει τετοια γραμματια αλλου μαλλον αλλιως θα τον ειχανε μπουζουρωσει καιρο τωρα..)
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ FBI τοσα χρονια επισημη απαντηση απο το ΥΠουργειο οχι προσωιπικα μειλ ΓΙΑΤΙ??
    Αποπειρα απατης?να το αποδειξουνε θελω να δω εγω πρωτα και τα στυλ Χρυσης αυγη κατηγορητηρια δε τα μασαμε πλεον ολοι ξερουμε οτι Τουρκοι μαζι την ΤτΕ που χειριζοταν οι Ροθτσιλντ φαγανε τα τραπεζογραμματια της Ανατολιας τα δις…το μονο που ειπε αληθεια ο Σωρρας αλλα κανεις δε εδωσε σημασια γιατι ..οπως λεω παντα οι Ελληνες κατω απο την μυτη σας να ειναι χρυσος πατε στο καρβουνο αμεσως και το βρισκετε..
    Α ρε μαπα Σωρρα με τις βλακειες τις αρχαιολατρικες…σκατα τα εκανες…αν υπαρχει μια αληθεια πισω απο ολα αυτα ρε ηλιθιε Σωρρα την ΕΚΑΨΕΣ γιατι στην Χωρα των Ελληνων Χριστιανων ο παγανισμος και τα παραμυθια του τελειωσαν εδω ειμαστε χριστιανοι κι αν θα τιμωρηθεις για αυτο μονο ..επειδη “μολυνες” τους δυστυχισμενους Ελληνες για να τους βοηθησεις ..
    Νιπτω τα χειρας μου γιατι και μεν κρατος δικαστες και δεν Σωρρας και ΣΙΑ ειναι τελικα απατεωνες ο καθενας με το τροπο του …

    1. Εβραιοχριστιανισμός και Ελληνισμός δε πάνε μαζί. Οι πρώτοι που επί χιλιετίες γενοκτονούν τον Ελληνισμό είναι οι χριστιανοταλιμπάν.

  9. Αρχίσαν τα τσι@@@ούκια … τι σου είπα πει Σώρρας

  10. Επιτέλους η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της.Αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και χρόνια που άφηνε
    αθώους πολίτες να τους εκμεταλεύεται ο κάθε απατεώνας και να τους αρμεγει με 5ευρα 10ευρα
    50ευρα μερικούς δε πιο βλάκες με περισσότερα χρήματα.

    1. Αλλα το Τομπρας και αλλοι που εφαγαν εκατομυρια με τις ψευτοαγωγες στο Δημοσιο απο το κοσμακη
      οτι θα τους σωσει απο τα μνημονια και θα παρουν αποζημιωση κυκλοφοραει ελευθερος
      μην τρωτε κουτοχορτο ..υπαρχουν χειροτεροι απο το Σωρρα και εχουν την ευνοια οσο
      βεβαια δε μπαινουν στην Βουλη ως κομματα…

  11. “πως κάθε μέλος κατέβαλε πέντε ευρώ ημερησίως”

Comments are closed.