ΕΚΤΑΚΤΟ!.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΕΙ ο…..Ραγδαίες Πολιτικές Εξελίξεις

Κοινοποίηση:
ραγδαιες

Τις τελευταίες μέρες αρκετοί πολίτες της Β.Ελλαδας που συμπτωματικά όλοι πρόσκεινται στον πατριωτικό χώρο αλλά και στις τάξεις της Ν.Δ. δέχονται τηλεφωνήματα και άλλων ειδών προσεγγίσεις από άτομα του περιβάλλοντος του ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για να εξακριβωθεί ποιες είναι οι διαθέσεις τους στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος με κυρίαρχο θέμα το θέμα του ονόματος των ΣΚΟΠΙΩΝ και όλη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί . Αφορμή βέβαια και το συλλαλητήριο που ετοιμάζεται στις 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και το οποίο κατά πως φαίνεται θα έχει πόλυ μεγάλη συμμέτοχη πράγμα που δεν υπολόγιζαν αυτοί που θέλουν να ξεπουλήσουν το ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .

ορθοδοξια.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ώρα να μαζευόμαστε για να τους κάνουμε ντου.ελευθερια,η θάνατος.Δεν θα δώσουν το χωριό μου,στα βρωμοκουμουνοβλαχαδερα.χωρτασε η ψείρα κ βγήκε στο γιακά, εμείς φταίμε, εμείς θα ταφτειαξουμε πάλι,ρουφιανομασωνοι πολιτικοί, έρχεται η ώρα σας.

  2. σιγα μην κανει αυτος ο βουτυρομπεμπες κομμα,,αλλα και στην απιθανη περιπτωση που γινει να ξερετε οτι ειναι ενα αλλο κολπο του συστηματος για να αποσπασει ψηφους .(περιπτωση συριζελ) την αλλη μερα με τα δυο του χερια θα φηφισει τα παντα,χαχαχα κομμα ο μπουλης εναντια στο καταστημενο! ας γελασω χαχαχα…

  3. Ποιος ο τσιφλικας ο τζιτζι? Αυτός ούτε για κλητηρας.

  4. Μην προεξοφλεις τιποτα.αυτο το συλλαλητηριο,περα οτι γινεται για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ειναι η απαρχη να δειξουμε οτι ειμαστε εδω.κ να σαι σιγουρος οτι θα βγουμε στους δρομους κ για τ αλλα που μας επιβαλλουν

  5. Εγώ πιςτευω πως απο τα δεκα εκατομμυρια που ειμαστε, πρεπει να μεινουν μονο τέσσερα, Αντε πεντε. Μαντέψτε τι πρεπει να γινει με τους υπόλοιπους (ανθ)Ελληνες. Τουλάχιστον θα μεινουμε οι μισοί, αλλα θα ειμαστε Ελληνες. Τωωωρα, εχουμε γεμίσει προδοτες. Γιατι και οποιος αδιαφορεί, προδοςια διαπράττει.

  6. Η διαπραγμάτευση είναι στημένη.
    Όλα τα προτεινόμενα ονόματα περιέχουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Μόνο με δημοψήφισμα το σώζουμε ειδάλλως το καλοκαίρι πείτε, ΑΝΤΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  7. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ “ΣΚΛΗΡΗ” ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Η ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, Η ΤΗΣ ΓΕΝΗΜΑΤΑ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ;
    ΕΔΩ ΠΑΛΙΑ, Ο ΝΤΕ ΓΚΟΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Β. ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΡΕΤΑΝΗ! [ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ [ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΗ!].
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟ Ο ΝΤΕ ΓΚΟΛ, ΑΛΛΟ ΤΟ “ΤΣΙΠΡΑ”.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.

  8. Αγαπημενη μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΑΔΑ! !!!!!!!!!!!.

  9. Είναι απάτη . παίζει το παιχνίδι της ΝΔ. Αυτός θα είναι ο πρώτος που θα ξεπουλήσει το ονομα.

  10. σεβομαστε κι εκτιμουμε απεριοριστα ολους τους Μακεδονες συμπολιτες μας,
    ..ΑΛΛΑ !! θα επρεπε ηδη απο την πρωτη στιγμη που αρχισαν οι διαπραγματευσεις με τα σκοπια να παραλησουν τα παντα.
    Καταληψη δρομων,αεροδρομιων σε ολη τη Μακεδονια,αποκλεισμος συνορων με τρακτερ,αυτοκινητα,φορτηγα κλπ.Να παραλυσει ολη η Μακεδονια και πανω απο ολα να παραλυσουν ολοι στο Ελληνικο κΥνοβουλιο και ολοι οι εβραιωσιονιστες στην ευρωπη.
    Τωρα με τη συγκεντρωση αυτη καθυστερημενη,λιγα θα πετυχουν.
    Η συγκεντρωση αυτη μοιαζει απλως τυπικη.
    ..και συμπηρωνω κατι ακομα οσον αφορα τον κ.Καμενο,εφοσον ειναι απολυτα καθετος με την ονομασια ας απειλησει την κυβερνηση με παραιτηση και να παμε σε εκλογες ωστε να παγωσει επιτοπου η διαπραγματευση.
    Αλλα δεν εχει τα κοτσια διοτι ειναι κι αυτος μελος των παγκοσμιων αφεντικων.
    Ας μην το παιζει λοιπον πατριωτης, διοτι εκτιθεται ακομη περισσοτερο.

Comments are closed.