ΕΚΤΑΚΤΟ: Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ στη Μάνδρα – Δύο τραυματίες

Κοινοποίηση:
dias

Σοβαρό περιστατικό με δράστες 3 άτομα που επιχείρησαν να περάσουν πάνω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και τους αστυνομικούς να πυροβολούν κατά του αυτοκινήτου σημειώθηκε το πρωί στη Μάνδρα Αττικής.

 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν μετά από επιχείρηση έναν από τους δράστες ενώ δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401.

Ήταν 10:30 το πρωί όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε όχημα που θεώρησαν ύποπτο. Ο επιβαίνοντες αρνήθηκαν να κατέβουν από αυτό και ξεκίνησαν να τους βρίζουν. Όταν μάλιστα αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο, ο οδηγός δεν δίστασε να βάλει όπισθεν και να επιχειρήσει να πατήσει με το αυτοκίνητο δυο αστυνομικούς! Συνάδελφοί τους βλέποντας τραυματίες τους δυο άνδρες, άνοιξαν πυρ κατά του οχήματος που ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στους δρόμους της περιοχής.

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατάφερε να εντοπίσει τον έναν από τους δράστες και μετά από επιχείρηση τον συνέλαβαν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου. Οι άλλοι δυο δράστες αναζητούνται. Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό. Στις 12:00 το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ έκαναν σήμα προκειμένου να σταματήσει στον οδηγό ενός Smart στην οδό Τριών Ιεραρχών στη Μάνδρα.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έκανε αναστροφή και εμβόλισε μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα ενός αστυνομικού. Ακολούθησε καταδίωξη με τον οδηγό να εγκαταλείπει το όχημα και να τρέπεται σε φυγή. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την συνοδηγό του οχήματος. Το πρωί, μετά από επιχείρηση, συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, που είχε βρει κρησφύγετο στο σπίτι της μάνας του στην Ελευσίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΞΑΣ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

  2. μονο με αδεσποτες σφαιρες μπορεις να γλιτωσουν οι αστυνομικοι απο τα σιχαματα στο δοξα πατρις

Comments are closed.