ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! Πιάσαμε ΠΑΤΟ πατριώτες στους παγκόσμιους δείκτες ευτυχίας!!!

Κοινοποίηση:
k4

Στο ναδίρ βρίσκεται η Ελλάδα στους παγκόσμιους δείκτες ευτυχίας, καθώς είναι στην 87η θέση της κατάταξης των 155 χωρών, με τις πρώτες θέσεις να ανήκουν κυρίως σε σκανδιναβικές χώρες.

Ειδικότερα, η Νορβηγία εκτόπισε τη Δανία από την πρώτη θέση της κατάταξης με τις πιο χαρούμενες χώρες.

Η κατάταξη βασίζεται σε έξι παράγοντες: στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ, στο προσδόκιμο υγιούς ζωής, στην κοινωνική στήριξη, στην ελευθερία, στη γενναιοδωρία και στην απουσία διαφθοράς στην κυβέρνηση ή τις επιχειρήσεις.

 Οι σκανδιναβικές χώρες είναι οι πιο ευτυχείς, σύμφωνα με την Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας για το 2017.

Χώρες στην υποσαχάρια Αφρική μαζί με τη Συρία και την Υεμένη είναι οι λιγότερο ευτυχείς από τις 155 χώρες που περιλαμβάνονται στην πέμπτη ετήσια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην 87η θέση.

Η Δανία, η Ισλανδία, η Ελβετία, η Φινλανδία, η Ολλανδία, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και η Σουηδία συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Το Νότιο Σουδάν, η Λιβερία, η Γουινέα, το Τόγκο, η Ρουάντα, η Τανζανία, το Μπουρούντι και η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, η Γερμανία στην 16η, το Ηνωμένο Βασίλειο στη 19η, η Γαλλία στην 31η, ενώ οι ΗΠΑ έπεσαν στην 14η.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: