Εκατοντάδες αλλοδαποί βαφτίστηκαν Χριστιανοί στη Λαμία! (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
IMG_0058

Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε στο Βαπτιστήριο δεκάδων Ενηλίκων Αλλοδαπών στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Λαμία, από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο.

IMG_0086

IMG_0116

IMG_0125
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ιεράς Μητρόπολης συνολικά στη Φθιώτιδα, έχουν βαπτιστεί 410 νέοι χριστιανοί γεγονός που αποδεικνύει το σημαντικό έργο που γίνεται στη σχολή κατηχήσεως.

Σε κλίμα χαράς και μυσταγωγίας τελέσθηκαν οι Βαπτίσεις δεκαέξι 16 νέων κατηχουμένων ενηλίκων αλλοδαπών αδελφών μας, το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου , στο Βαπτιστήριο Ενηλίκων και Αλλοδαπών, το οποίο ευρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Λαμίας.

Το Μυστήριο του Βαπτίσματος ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος πλαισιούμενος από ιερείς και τον Αρχιδιάκονό του , παρουσία πολλών συγγενών και φίλων των νεοφωτίστων και των αναδόχων τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Παλιο το κολπο το εχουμε ξανα δει το εργο…Και οπως παντα οι βρωμυλοι της εκκλησιας , οπως ηδη σου εγραψαν και οι υπολοιποι …εκμεταλευονται τη κατασταση … Οπως παντα προδοτες ηταν, προδοτες ειναι και προδοτες ανθελληνες θα μεινουν σαν γνησια τεκνα του εβραισμου που ειναι!!!

  2. Βρωμιαρηδες παπαδες βρηκαν νεους πελατες για να αφανισουν τον Ελληνισμο….Βρωμιαρηδες Εβραιοψυχοι χριστιανοι….ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

  3. ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ? ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΑΚΟΥ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ!!!!! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ? ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΔΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ? ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΥΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!!!!!!

  4. Και στην βορεια Ελλαδα το ιδιο …εκατονταδες γινονται χριστιανοι για αυτον τον λογο.
    Δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρουνε οι τραγοι τροπο να συμπραξουν στην Ελληνοποιηση χιλιαδω αλλοδαπων… η αντικατασταση του πληθυσμου καλα κρατει, απ’ολες τις μπαντες..!

  5. Έτσι παίρνουνε άδεια παραμονής , στην Κρήτη οι Αλβανοί βαπτίζονται χριστιανοί για να μην μπορούν να τους απελάσουν

Comments are closed.