ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ; Lada Niva έτοιμα για …πόλεμο!

Κοινοποίηση:
7-8a

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Lada προσφέρει στους αγοραστές του Niva τη δυνατότητα να το επιλέξουν και με εργοστασιακή βαφή παραλλαγής, δίνοντας μια άλλη αισθητική νότα στο αειθαλές 4Χ4.

Η ξεχωριστή αυτή βαφή θα είναι διαθέσιμη ως προαιρετική επιλογή και για του αγοραστές του Niva στην έκδοση εξοπλισμού Luxe, με έξτρα κόστος 29.000 ρουβλιών (περίπου 390 ευρώ). Η τιμή της έκδοσης Luxe του Niva είναι 534.900 ρούβλια (7.190 ευρώ) ή 556.900 ρούβλια (7.480 ευρώ) με air condition.

Βέβαια να τονίσουμε το ό,τι ισχύει για την Ελλάδα, ισχύει και για την Ρωσία. Δηλαδή σε περίπτωση πολεμικής σύρραξις η Κυβέρνηση μπορεί να επιτάξει τα SUV.  Με λίγα λόγια τα συγκεκριμένα Niva είναι έτοιμα για το… μέτωπο.

7-8b

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γαμω τα εργαλεια
    Ειχε φιλος..δεν κολωνει πουθενα -τα χ5 και κατι ρειντζ σπορτ μας κοιταζαν σα χαζοι που συνεχιζαμε ανετα εκει που αυτοι με τις λαστιχαρες τους εμεναν…

  2. Μακάρι να βγαινε και πετρέλαιο…δε θα χε αντίπαλο.

  3. Μπορει να καιει κατι παραπανω,αλλα ειναι θηριο!Δεν μασει μια και πουθενα.Ειναι ενα κλικ κατωτερο απο τεθωρακισμενο Τ80.Δεν ειναι “τραβεστι” SUV 4×4,απ’αυτα που παιρνουν κατι νεοπλουτοι ψωναρες για επιδειξη.

Comments are closed.