ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ “ΧΑΤΖΗΛΟΥΛΟΥΔΕΣ”! Μου χτυπούσε την πλάτη και μετά μου κάρφωνε το μαχαίρι γιατί του πηδουσ@ τις γκόμενες! Δείτε τα κομμάτια που δεν θα τολμήσουν ποτέ να παίζουν την Κυριακή οι ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ του αρτ ΤV! ΠΑΣΧΟΣ: «Κύριε ΧΙΟ εγώ αυτά δεν μπορώ να τα παίξω…» ΧΙΟΣ: «Κάνε ότι θες δεν θα σε…» (BINTEO MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
xios sto art martiries  apagoreymeno binteo ok

Ο συνάδελφος Στέφανος Χίος για πρώτη φορά

μιλάει για όλους και για όλα στην εκπομπή ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και τον συνάδελφο Λαμπρό Πάσχο!

Η εγγραφή της εκπομπή σύμφωνα με το πρώτο τρέιλερ που έχει προβάλει το αρτ tv πρέπει να έχει γίνει σήμερα και η προβολή της έχει οριστεί για την άλλη Κυριακή 25 Ιουνίου στις 21:30!

Πάρτε μια γεύση από το Εκρηκτικό τρέιλερ

O Στέφανος Χίος μέχρι στιγμής δεν μας έχει δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία! Ο ίδιος μάλλον θα περιμένει την προβολή της το Σαββατοκύριακο. Ο παρουσιαστής πάντως του υποσχέθηκε ότι δεν θα κόψει ούτε λέξη!

Σήμερα, η ομάδα του makeleio.gr λίγες μέρες πριν την προβολή της εκπομπής ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ έχει στα χέρια της πικάντικα αποσπάσματα από αυτά…. που πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνοι της εκπομπής δεν θα τολμήσουν να παίξουν πότε!
Προς θεού δεν το παίζουμε “Κασσανδρες”, άπλα τολμούμε(εμείς) να κάνουμε αυτήν την προ-βλέψη

Δείτε το

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ο ΧΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΣΑΚΙΣΤΟ…ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΗΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.

    1. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ, ΜΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ…ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

  2. Κι ένα παιδί δεν κατάφερες να κάνεις, να δώσεις έναν στρατιώτη στην πατρίδα. Τζούφιος; Ή μας δουλεύεις; Ε, Στέφη;

  3. ΣΤΈΦΑΝΕ ΚΆΝΕ ΚΌΜΜΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΜΕ. ΕΊΣΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΆΖΕΙΣ. ΚΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΑΛΉΘΕΙΕΣ. ΦΥΛΑΚΉ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΚΛΈΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΕΜΆΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΑΠΊΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΉ

  4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ.ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

  5. Στέφανε και μόνο που είπες ότι έδερνες τα Πασόκια ανέβηκες κι άλλο στα μάτια μου και το έκανες σε μια περίοδο που ανθούσε η λαίλαπα της νεότερης ιστορίας μας και πάλι μπράβο.

  6. Κανε εκπομπή ρε Στέφανε!! Σε χάσαμε!! Θέλουμε να μάθουμε εξελίξεις απο εσένα οχι απο το βοθροκαναλα….

  7. χωσε τα μεγαλε Στεφ κ μην λυπασαι ουτε τα αυγα που καπελωσαν ολόκληρο τον ελληνικο εθνικισμο, μονο εσυ τα λες οπως πρέπει σε ολους, δωσε πονο σε ολους ρε

  8. Κάπως έτσι φαίνεται ένας δηλητηριογράφος (δημοσιογραφικό πιόνι του συστήματος) που πάει να καλύψει τα πράγματα …Όταν είναι κάποιος πραγματικός δημοσιογράφος πάει να αποκαλύψει κάποια αλήθεια που δεν συμφέρει το σύστημα, θα απειληθεί πριν την αποκαλύψει (αν τον προλάβει το σύστημα), κ αν την αποκαλύψει να πάθει κανά στημένο ‘‘ατύχημα’’ εκείνος (ο δημοσιογράφος) ή μέλος της οικογένειας του…
    …Κ επειδή θέλω να σκέφτομαι περισσότερα…
    Βλέπω ότι ζούμε στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας οπού το σύστημα της Νέας Παγκόσμιας Τρομοκρατίας (ΝΠΤ) έχει παντού πλοκάμια, κ όποτε μια αλήθεια που δεν τους συμφέρει πάει να αποκαλυφθεί, την διαψεύδουν ή την αποπροσανατολίζουν κ μερικές φορές φέρονται μέχρι κ μαφιόζικα …Το σύστημα βάζει όρια στην νόηση κ με εκφοβισμούς (είναι κ αυτό ένα ακόμα παραπλανητικό τρυπάκι που προσπαθούν να μας το κάνουν συνήθεια για να το νομίζουμε φυσιολογικό), είναι μια ακόμα πλύση εγκέφαλου (του ελέγχου μέσο του φόβου)…
    Βλέπω ότι είναι σαν να αναγκάσουν τα πάντα μέσα στο σύστημα τους να λειτουργούν όπως θέλουν εκείνοι (οποίος ξεφεύγει από τα όρια που μας περνάνε στην νόηση, είναι ανεπιθύμητος κ μπορεί να κινδυνεύει), κ αν συνδυάσω με αυτό το ότι παραχαράζουν την ιστορία του παρελθόντος κ στήνουν τα γεγονότα όπως θέλουν για να οδηγούν/κατευθύνουν την ιστορία του μέλλοντος, αυτό με λίγα λόγια δείχνει το πως λειτουργεί το μάτριξ της εικονικής πραγματικότητας (το οποίο το δημιουργεί το σύστημα)…

  9. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

  10. Πράγματι, τότε η Ν.Δ δεν ήαν τρομοκρατική οργάνωση. Όλα έχουν προηγούμενο…

  11. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΕΦΑΝΕ!!ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΥΣΗΣ!ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ..ΠΑΣΟΚΟΥΣ!!ΡΙΧΤΑ ΜΕΓΑΛΕ!!

  12. ΠΑΣΟΚΟΙ στο καναλι του Καρατζαφερη;
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ

  13. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ , ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ….

  14. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

  15. Στέφανε Χίο είσαι ένας γενναίος Σπαρτιάτης αγωνιστής. Σε θαυμάζω

  16. Χρόνια είχες 16 μα είχες ξεπετάξει ολόκληρο τον Κολωνό…που λέει και ο Γιοκαρίνης…

  17. Κατέβα για Πρωθυπουργός ρε Χίο.Σε έχει ανάγκη η πατρίδα. Είσαι ο μόνος που δεν μασάς και πραγματικός πατριώτης.

  18. Ποτε θα κανεις εκπομπη στο ιντερνετ. Εισαι ο μονος που παρακολουθω για να μαθω τη γινεται. Και αν γινεται καλεσε και τον Κυριο Κασιδιαρη στην εκπομπη σας.

Comments are closed.