Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο νεαρών γυναικών σε ιδιωτικά μαιευτήρια – Πληροφορίες ότι δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας!

Κοινοποίηση:
nosokomeio10

Εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, με αφορμή τους θανάτους δύο γυναικών σε ιδιωτικά μαιευτήρια, τις τελευταίες ημέρες.
Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας διέταξε την έρευνα, καθώς έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες σε κάποια από τα ιδιωτικά μαιευτήρια δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η τραγωδία στη Λιβαδειά
Πηγές αναφέρουν πως οι πληροφορίες διακινήθηκαν, μετά τον θάνατο της γυναίκας από τη Λιβαδειά, συζύγου στελέχους της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Βοιωτίας, Γιώργο Παπασπύρου, η οποία έχασε τη ζωή της σε ιδιωτικό μαιευτήριο από επιπλοκές μετά τη γέννηση του γιού της.

Η 34χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο μαιευτήριο, καθώς τη ώρα της καισαρικής παρουσιάστηκαν επιπλοκές που έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Ευτυχώς, το μωρό είναι υγιέστατο και γεννήθηκε με βάρος τεσσάρων κιλών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: