ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Αναζητούν «ακροβάτη ματάκια» με φετίχ τα… στρινγκ

Κοινοποίηση:
10e3e10316896f035440d423870865cc_XL

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κομοτηνή, για να εντοπίσουν έναν ηδονοβλεψία με ακροβατικές ικανότητες ο οποίος τρομοκράτησε την όμορφη ένοικο ενός διαμερίσματος στην περιοχή του Γηροκομείου, παρακολουθώντας την κρυφά από το μπαλκόνι της και φεύγοντας έκλεψε τα απλωμένα… στρινγκ της!
Η τρομοκρατημένη νεαρή κατήγγειλε το βράδυ της περασμένης Τρίτης ότι ένας ηδονοβλεψίας έκοβε βόλτες στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου όπου κατοικεί την ώρα που εκείνη άλλαζε ρούχα. Όμως, τον αντιλήφθηκε όταν η ίδια βγήκε από την πολυκατοικία και εκείνος πήδησε σαν.. αίλουρος από το μπαλκόνι βάζοντάς το στα πόδια. Αναστατωμένη η νεαρή γυναίκα, επέστρεψε στο σπίτι της και βγήκε στο μπαλκόνι, όπου συνειδητοποίησε ότι ο άγνωστος άνδρας είχε προλάβει να κλέψει κάποια από τα εσώρουχά της, πριν εξαφανιστεί!

Η Ασφάλεια ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ηδονοβλεψία με το αρρωστημένο φετίχ με τα γυναικεία εσώρουχα, που η κοπέλα περιέγραψε ως νεαρό ηλικίας 20 με 25 χρόνων. Όμως, δεν μπόρεσε να ανακαλύψει κάποιο ίχνος που θα βοηθούσε στην ταυτοποίησή του. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι της από τα κλαδιά ενός δέντρου, τα οποία βρίσκονται σε μικρή απόσταση!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: