ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;; Κοινωνικό Τιμολόγιο ρεύματος: Μόνο οι μισοί δικαιούχοι θα έχουν έκπτωση 300 €

Κοινοποίηση:
deh

Ούτε οι μισοί από τους 650.000 δικαιούχους δεν θα λάβουν την έκπτωση των 300 ευρώ που δίνει το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος.

Πολλοί φορολογούμενοι που είχαν δηλώσει ότι φιλοξενούν συγγενικά τους πρόσωπα δεν έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα που δόθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο παρότι το δικαιούνταν και για τον ίδιο λόγο, κινδυνεύουν να μην πάρουν και το φθηνό τιμολόγιο.

Το υπουργείο Οικονομικών έχει μπλοκάρει χιλιάδες φορολογούμενους, που ενώ τον Δεκέμβριο έχασαν το κοινωνικό μέρισμα, τώρα διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε το φθηνό ρεύμα της ΔΕΗ.

Έτσι, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, από τις 490.000 αιτήσεις αναμένεται να απορριφθούν περισσότερες 150.000, γεγονός που καταδεικνύει ότι η κοινωνική πολιτική καταργείται και στην πράξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εμένα μου ήρθε εκκαθαριστικός λογαριασμός τετραμήνου που έκαιγα ηλεκτρικές σόμπες και το φως ήτανε 115 ευρώ και οι λοιπές χρεώσεις 203 ευρώ. Σύνολο 318 ευρώ. Είναι δυνατόν το φως να είναι 115 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα 203 ευρώ? Ο πολίτης αισθάνεται ανήμπορος κυριολεκτικά να βρει το δίκιο του.΄Ο,τι θέλουνε κάνουνε.Στην Κύπρο οι λοιπές χρεώσεις είναι ελάχιστες και δεν ξεπερνάνε το 20-30% της κατανάλωσης ρεύματος. Εδώ στην Ελλάδα το έχουνε παραξηλώσει. Πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες για να έχουνε φως και να ζεσταίνουνε τ’ @ρχίδια τους.

  2. Οι ίδιες οι ΔΕΚΟ μας στέλνουν σε “ξένα” χέρια. Ο ΟΤΕ μας έβαζε με το έτσι θέλω (σαν μονοπώλιο που ήταν) ότι χρέωση ήθελε, η ΔΕΗ τα ίδια, ή ΕΥΔΑΠ αν και είναι φθηνή ακόμα αλλά τα ίδια και αυτή. Έχετε διαρροή ψάξτε λένε. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να μας πει για διαρροή αλλά βάζει κάτι τρελές χρεώσεις. Όσο για τον ΟΤΕ? εκεί είναι που δεν μπορείς να ελέγξεις, τα κάνατε τα τηλέφωνα ή μήπως έχετε μικρά παιδιά και πήραν απαγορευμένες γραμμές? ή ααα!! πήρατε πενταψήφια νούμερα!!!

Comments are closed.