Εικόνες φρίκης γύρω από το Hotspot της Μόριας με σφαγμένα ζώα – Τι λέει ο Πρόεδρος του χωριού!

Κοινοποίηση:
metanastis-provata

Ανάστατοι είναι οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Μόριας από τις εικόνες που αντίκρισαν σήμερα το πρωί, όταν πήγαν στα κτήματά τους που βρίσκονται γύρω από το ΚΥΤ Μόριας για να περιποιηθούν τα ζώα τους.

Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν φρικιαστικές !!!

Σας δημοσιοποιούμε τις πιο κατάλληλες από αυτές που έχουμε στη διάθεσή μας, αφού οι περισσότερες είναι σοκαριστικές με το αίμα να λιμνάζει δίπλα στα αποκεφαλισμένα αιγοπρόβατα.

Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκος Τρακέλλης μιλάει στον Γιάννη Συνάνη:

«Η κατάσταση πλέον στην περιοχή μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο… Φωνάζουμε αλλά όλοι μα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια… Η Μόρια δεν υπάρχει πια στον χάρτη… Υπάρχει μόνο το Hotspot για τους μετανάστες… Δεν θα μείνουμε πλέον με δεμένα τα χέρια… Έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη ένας μετανάστης να κλέβει και να σφάζει ζώα, όμως αφήνεται ελεύθερος αφού ορίζεται τακτική δικάσιμος… Την επομένη ημέρα κάνει πάλι τα ίδια…»

lesvosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Σαν αριςτεροι που ειστε εκει οι περισσοτεροι, θα τους δεχτείτε τους λαθρο και θα πείτε και ενα τραγούδι. Ακομα κι αν μπαίνουν στα σπιτια σας και βιάζουν τα παιδια σας. Τι σκατα αριςτεροι ειστε;;; Η ειστε αριςτεροι η δεν ειστε. Και ξερω πως ειστε, γιατι αν δεν είμασταν θα είχατε ηδη ξεσηκωθεί και θα ρους πεταγατε στην θαλαςςα μαζι με τους αλληλέγγυους και τις ΜΚΟ. Αφου δεν το κάνετε, μη μιλάτε κιολας. Οταν πέφτατε στην θαλαςςα να τους βγάλετε δεν σκεφτήκατε τι θα γινει στο μελλον;;;
    Καλα να πάθετε, δεν σας λυπάμαι.

  2. ξεβρωμιστε με τους αλληλεγγυους σας. και οι λαθροσκωλικες θα φυγουν μονοι τους.

  3. Θα παρουμε το νομο στα χερια μας λενε ολοι αλλα κανεις δε τολμα ας το κανει καποιος λοιπον Ελληναρας να γινη και ηρωας για τα παιδια του αλλιως η πατριδα παραδιδεται αμμαχιτη…….

  4. Τη να τους διωξουν ρε πατριοτες αφου αυτοι τους εφεραν ξεχνατε της γιαγιαδες, αυτοι κατεστρεψαν ολους εμας. Λιπαμε για την ελλαδα.

  5. ΑΛΛΑ ΔΩΣΑΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΟ Σ’ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΚΤΙΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ 7 ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΟΡΤΟ….ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΛΑΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΑ ΖΩΑ…ΘΑΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΘΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!

  6. ποιος μπορει να φερει την αλλαγη σε αυτη χωρα;;;ξερεται πολλη καλα….θα σας δω τη θα ψιφυσεται στις εκλογες…οχι μονο στη μορια σε ολλη την ελλαδα και φυσικα στα hotspot περισσοτερο ξερεται τη συμαινει επιχηρισει σκουπα αν οχι θα σας πω εγω ξεκιναει ο στρατος απο τον εβρο μεχρι την κρητη και απο τη ζακυνθο μεχρι την κω και οτι αλοδαπος υπαρχη απελαση στη χωρα του…εκτος απο αυτους που ειναι βαφτισμενη χριστιανοι ορθοδοξοι…ολλοι οι αλλοι μαυροι σκουροι κιτρινοι οτι διποτε αλλο ΕΞΩ….εκτος ελλαδας…οκ.μονο ετσι θα δουμε ασπρη μερα…

  7. Καλα να παθετε γιατι τους εχετε και τους θυμιαζετε!!! Ακομα δεν εχετε δει τιποτα!! Σε λιγο θα σφαξουν και σας!!!!

  8. αφού γουστάρετε δημοκρατία αριστερόστροφη γιατί γκρινιάζετε για τα ισλαμο-αδέρφια σας ρε σύντροφοι ;

  9. Κοιταξτε μην ψηφηστε χρυση αυγη παλιοφασιστες θα σας παρει και θα σας σηκωση….χα χα χα καλα ξεμπερδεματα παλιοπροδοτες κουμουνιστες αριστιριστες κολοσυριζαιοι που αντι να ειστε ολοι χρυσαυγιτες το παιζεται ακτιβιστες και καλα αντιφασιστες,,τωρα να δουμε τι θα κανεται ,,,θα αρχισουν βιασμοι κλοπες ξυλο σφαξιμο….παρτε τα οπλα βληματα και στειλτε τους στον διαολο ολους τους μουσουλμανους αλι ως γινεται γιουσουφακια,,,

  10. Μυτιληνιοι,αν δεν τους ξεφορτωθειτε μονοι σας,μην περιμενετε απο κανεναν αλλο.
    Ειναι η εσεις η αυτοι,αντι να καθεστε να τους κοιτατε,ριχτε τους στη θαλασσα να ξεβρωμισει το νησι σας.

  11. Κάνει προπόνηση ο πιθηκας πριν ασχοληθεί με τους λαιμούς σας

  12. ΡΕ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ;;;…ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΤΗΝΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΜΑΧΗ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΤΕ!!!

  13. Αδικα χάνεις τα λόγια σου …Στου κουφού την πόρτα…

  14. Καλά να πάθετε. Και πρώτος απ’ όλους εσύ πρόεδρε της κοινότητας που τους αποκαλείς και “μετανάστες” μην τυχον σε κατηγορήσει κανείς.

  15. Καλα να πάθετε, δεν αξίζετε δεκάρα, αφου δεν μπορειτε να κάνετε κατι να τους ξεφορτωθείτε. Σε λιγο θα σας κηνυγανε αυτοι για να σας διώξουν απο το νησί σας. Τι δεν καταλαβαινετε;;; Κηρυξτε το νησί σας σε κατασταση έκτακτης ανάγκης, ανακοινώσατε πως δεν αναγνωρίζετε την κυβερνηση που σας γέμισε με αυτους τους ανθρωπους και ξυπνήστε επιτελους. Τι σόι Ελληνες ειμαστε τελικα ρεεε;;;; Δεν καταλαβαινεται πως ετςι κι αλλιως ειστε χαμένοι;;;;;

  16. Σφαχτε τους ισλαμοπηθικους να καθαρισει η χωρα. Aς παρουμε τη κατασταση στα χερια μας επιτελους.

Comments are closed.