Εικόνες σοκ από τροχαίο στο Μενίδι: Ένας πολίτης και δύο αστυνομικοί οι τραυματίες

Κοινοποίηση:
ImageHandler

Τροχαίο με περιπολικό σημειώθηκε επί της Αγίου Διονυσίου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr (04/01) οδηγός υπό την επήρεια μέθης, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα κινούμενος επί της Αγ. Διονυσίου στο Μενίδι,  όταν εμβόλισε διερχόμενο περιπολικό.  Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έχασε τον έλεγχο παρεξέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.


Απο τη σύγκρουση τραυματίες ανασύρθηκαν ο υπαίτιος οδηγός του οχήματος και οι δύο Αστυνομικοί. Ο ένας υπέστη σοβαρά κατάγματα και τραύματα σε πρόσωπο, ωμοπλάτη και πλευρά, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος μετέβη κλιμάκιο του 6ου Πυροσβεστικού, ΤΟΤΑ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Με επιχείρηση οι Πυροσβέστες ανέσυραν τους δύο Αστυνομικούς από το ρέμα και απεγκλώβισαν τον οδηγό του οχήματος.


Πηγή: Nantiareport

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ομογενής ( ? ) ήταν προφανώς από γονείς που είχε κάνει έλληνες ο Σημίτης το 99

  2. Αυτός ο άνθρωπος θα αποκτήσει ξανά το δικαίωμα να οδηγεί? Θα πρέπει να του αφαιρεθεί δια παντός το δίπλωμα και σε περίπτωση που οδηγήσει κρυφά και χωρίς δίπλωμα να πάει μεσα για πέντε χρονια , μόνον έτσι θα βάλουν μυαλό κάποιοι.
    Επειδή ήθελε να οδηγεί μεθυσμένος , το οικονομικό κόστος θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ , ποιος θα πληρώσει για αυτό ? η ασφαλιστικές δεν καλύπτουν μεθυσμένους , επειδή δεν είχαμε νεκρούς , όλοι θα το έχουν ξεχάσει σε μερικές μέρες

Comments are closed.