ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΙΚΑΙΑ: Αυτός είναι ο άτυχος λογιστής – Οι τραγικές συμπτώσεις και η διευκρίνιση!

Κοινοποίηση:
bogakos2

Από χθες είναι συγκλονισμένος ο ευρύτερος Πειραιάς με την τραγική είδηση για τη δολοφονία του λογιστή με τα αρχικά Π.Μ. ο οποίος διέμενε στην οδό Λακωνίας.

 

Η είδηση και οι πρώτες περιγραφές σχετικά με το απεχθές έγκλημα, πραγματικά σοκάρουν.

ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

1. Και ο ένας αδερφός του θύματος πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί δολοφονημένος μέσα στο σπίτι, όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ.

2. Τα αρχικά Π.Μ. του θύματος, «ταίριαζαν» με τα αρχικά ενός εκ των πλέον αναγνωρίσιμων Μανιατοπειραιωτών και διακεκριμένου Λογιστή, του κ. Πέτρου Μπογράκου, ο οποίος είναι εξάδελφος με το θύμα, το όνομα του οποίου ήταν Πέτρος Μαούνης.

Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Τη διευκρίνιση αυτή έκανε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Πέτρος Μπογράκος, του οποίου βέβαια το λογιστικό γραφείο είναι στην Παλιά Κοκκινιά (Πειραιάς) και όσοι το γνωρίζουν αντιλήφθηκαν εξαρχής ότι η τραγική είδηση δεν αφορούσε σε εκείνον.

bogakos

Είναι γεγονός όμως, και το διαπιστώσαμε και εμείς από τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε, ότι υπήρξε σύγχυση στην πειραϊκή κοινωνία και καλώς ο κ. Μπογράκος προχώρησε στη σχετική ενημέρωση.

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του άτυχου λογιστή, ο οποίος έδωσε γενναία μάχη με τον δολοφόνο του όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.

ΠΗΓΗ: pireaspress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: