ΕΓΓΡΑΦΟ BOMBA!! Ποιοι δεν θέλουν τον Τσοχατζόπουλο εκτός φυλακής

Κοινοποίηση:
tsoxatzopoulos-1-682x384

Προσπάθεια από κάποιους να παραμείνει στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος, βλέπει το «nyxtobaths.blogspot.gr», σε σχετικό άρθρο, όπου μαζί δημοσιεύει και ένα έγγραφο.

Ολόκληρο το άρθρο:

Όλοι είχαν την σιγουριά ότι θα βρεθεί τρόπος να βρεθούν τα χρήματα για την εγγύηση των 200.000 ευρώ που είχε επιβάλει το δικαστήριο για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και δεν είχαν πέσει πολύ λάθος! Τα χρήματα μπορεί και να υπάρχουν αλλά ίσως κάποιοι τα μπλοκάρουν για προσωπικά συμφέροντα και ουσιαστικά τον δολοφονούν με την επιστροφή του στον Κορυδαλλό μετά από το τριπλό bypass.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Εδώ και δύο εβδομάδες οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Άκη επιδόθηκαν σε έναν αγώνα για να βρεθεί το ποσό της εγγύησης. Μετά από υπολογισμούς και σκέψεις εντοπίστηκαν….

δύο εγγυητικές ποσού ικανού για να συμβάλει ουσιαστικά στην λύση του γόρδιου δεσμού που έβαλε το πενταμελές Εφετείο με το ύψος της εγγύησης.

Η πρώτη εγγυητική που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό, βρίσκετε σε κατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς στην Θεσσαλονίκη αλλά ο άνθρωπος που μπορεί να την διαχειριστεί πιθανός δεν επιθυμεί την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και θέτει εμπόδια διαρκώς παίζοντας κυριολεκτικά με την ζωή του.

Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος δρομολόγησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με έναν εκ των συνηγόρων του. Όπως αποκαλύπτουμε και στο αποκλειστικό έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας στις 20/04, μια μέρα πριν δηλαδή την ξαφνική μεταγωγή του από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Με αίτηση του ζητάει να λάβει νόμιμη άδεια έξη ημερών έτσι ώστε να βρεθεί σε χώρο που θα μπορούσε να συντονίσει τις ενέργειες για την εξεύρεση του ποσού τις εγγύησης.

Την ίδια ημέρα και λίγες ώρες αργότερα, συγγενικό του πρόσωπο, από αποκλειστικές πληροφορίες μας εντός του καταστήματος κράτησης, βρέθηκε εκεί χωρίς ουσιαστικά να έχει κάποια δουλειά. Λίγες ώρες αργότερα αποφασιστικέ η ξαφνική μεταγωγή του από το Ιπποκράτειο στον Κορυδαλλό, πιθανός μετά από την προτροπή του ίδιου ανθρώπου που δεν κινεί την διαδικασία της εγγυητικής που αναφέρουμε πιο πάνω.

Όσο αναφορά την αίτηση για την ολιγοήμερη άδεια που θα εξυπηρετούσε την κατάσταση αυτή και δεν θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο την βεβαρημένη υγεία του πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, καμία απάντηση δεν δόθηκε ακόμα…

Εδώ γεννούνται τα ερωτήματα ποιος υπάλληλος και γιατί ειδοποίησε το συγγενικό του πρόσωπο; Γιατί αυτό βρέθηκε στην γραμματεία του Κορυδαλλού; Γιατί κάποιοι υπάλληλοι έδρασαν άμεσα για την επιστροφή του Άκη στον Κορυδαλλό και κάτω από ποιον εντολές; Γιατί δεν εξετάστηκε πρώτα η αίτηση αδείας που δικαιούται εκ του νόμου ο Άκης Τσοχατζόπουλος;

eggrafo-1

egraffo2

Πηγή: nyxtobaths.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: