Εβραϊκή ΜΚΟ καλωσορίζει μετανάστες στην Λέσβο -Αυτά γίνονται όταν η Ελλάδα γίνεται ξέφραγο αμπέλι και άλλοι καθορίζουν την τύχη της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εβραϊκή ΜΚΟ καλωσορίζει μετανάστες στην Λέσβο.

Αυτά γίνονται όταν η Ελλάδα γίνεται ξέφραγο αμπέλι και άλλοι καθορίζουν την τύχη της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΨΕΙΡΙΑΡΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΑΧΥΛΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΕΝΩ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΣΚΑΤΙΣΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Η ΜΟΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΥΨΗ……… Η ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΗ ΚΑΣΣΕΤΑ ΤΗΣ ΄΄ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄ , ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ……ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ……….

  2. Και οι Λεσβιοι τι κανουν;;; Γιατι δεν τους μαζεύουν να τους στείλουν στο Ισραήλ να καλωσορίζουν ..μεταναςτες…;;;; Αφου κάθονται ακομα στα καφενεία και τις καφετέριες, καλα να παθουν. Ποτε θα καταλαβουν πως εχουμε πολεμο;;;;; Ξυπνήστε ρεεεε!!!

Comments are closed.