Είστε «μάγκας»-οδηγός; Άραγε αντέχετε να δείτε όλο το βίντεο χωρίς να ντραπείτε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

ΛΕΑ σημαίνει Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και στο βίντεο γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας ενός ασθενόφορου να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των ασθενών. Ωστόσο, οδηγοί ΙΧ φρόντισαν και έκλεισαν ΟΛΗ τη ΛΕΑ. Την έχουν μπλοκάρει και το ασθενοφόρο δε μπορεί να περάσει. Χρειάζεται να περιμένει εως ότου οι οδηγοί ΙΧ να κάνουν στην άκρη όμως οι οδηγοί των ΙΧ είναι παντού.

Έχουν αγνοήσει τη ΛΕΑ, τη χρησιμότητα αυτής και την αξία της. Προηγήθηκε η βιασύνη, η ταλαιπωρία της κίνησης, το «εγώ», η μαγκιά του έλληνα οδηγού…

Ο διασώστης Νίκος Γκούρτσας, δημοσιεύοντας το εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο μας ανοίγει τα ματιά και φροντίζει σε εκείνους οι οποίοι έχουν επιλέξει στο παρελθόν να παραβιάσουν ΛΕΑ να μην το ξανακάνουν.

Δυναμώστε την ένταση (αν αντέχετε) και ανοίξτε τα μάτια ώστε να καταλάβουμε όλοι μαζί για ποιο λόγο δεν πρέπει ΠΟΤΕ να παραβιάζουμε τη ΛΕΑ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τσιπρα και λοιπές πολιτικές διάνοιες ορίστε πως θα εισπράξετε χωρίς να κόβετε συντάξεις και μισθούς. Τόσες χιλιάδες γαμάω νεογραικύλοι που δε σέβοντε, μέχρι να μάθουν να τηρούν τους κανόνες της κοινωνίας θα γίνουν οι αιμοδότες των κρατικών ταμείων. Και επειδή θα πάρει καμιά 20αριά χρονάκια, τα ταμεία θα τιγκάρουν.

  2. Στο βιντεο φαινεται καθαρα κάθε πινακιδα ΠΑΡΑΒΑΤΗ ,ας τους παρει τα διπλωματα ο Εισαγγελεας αν υπαρχει ………!

Comments are closed.