Δύσκολες ώρες για την Τζόυς Ευείδη. Η έκκληση από το Facebook και η παραδοχή: «Κλαίμε πολύ…»

Κοινοποίηση:
tzois

Δύσκολες ώρες για την Τζόυς Ευείδη. Η έκκληση από το Facebook και η παραδοχή: «κλαίμε πολύ…»

Η Τζόυς Ευείδη δεν απαντάει εδώ και μέρες στα μηνύματα που βρίσκει στο Facebook και ο λόγος είναι ότι περνάει πολύ δύσκολα.

Το παραδέχτηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας τι ακριβώς τής συμβαίνει. Το σκυλάκι της υποφέρει καθώς είναι μεγάλη σε ηλικία. Η ίδια έγραψε: «Στείλτε ενέργεια για το παιδάκι μου… την έχει ανάγκη το γιαγιάκι μου… Συγνώμη που δεν απαντάω σε κανέναν… Περνάμε λίγο δύσκολα… Πολύ όμως… Συγγνώμη που δεν απαντάω σε κανέναν την ώρα που με βλέπετε ον λάιν… Είμαστε γιαγιούλες σε ζόρικη κατάσταση… Κλαίμε πολύ… Και οι δυο μας». Ας στείλουμε λοιπόν όλοι τη θετική μας ενέργεια που τόσο πολλή ανάγκη έχει η αγαπημένη ηθοποιός.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Καλύτερα ρε παιδιά να μην σχολιάσουμε καθόλου. Ας κάνουμε προσευχή μόνο για την κατάντια του κόσμου. Δυστυχώς χάθηκε το μέτρο σε πολλά θέματα. Έχω χάσει και εγώ σκυλιά αλλά αυτό αφορούσε εμένα και κανέναν άλλο. Δεν ξέρω τί να πώ ρε παιδιά. Ο Θεός ας λυπηθεί πλέον την ανθρωπότητα.

  2. Κουραγιο τζους κουραγιο.ο χρονος θα τα γιατρεψη ολα.συλλυπητηρια.καλον παραδεισο

  3. ρε ανοητοι , καποιοι ανθρωποι αγαπουν το σκυλι τους οπως εσεισ την μανα σας..κ το σκυλι τους τους εχει φερθει καλυτερα απο οτι εσεις στην μανα σας,,,οτι ευχεστε να το παθετε παλιοτομαρα ,

    1. Άντε και γ@μησου ρε που θα συγκρίνεις τις μανάδες με τους σκύλους παλιό καραγκιόζη που καταριεσε κιόλας ουστ από δω…

  4. Τεμπελάρες – εγωϊστριες…Δε παντρεύονται γιατί κοιτάνε μόνο την παρτάρα τους και όταν γερνάνε και είναι μόνες στεναχωριούνται. Αυτή βέβαια κονομούσε πολλά λεφτά στα χαζοσίριαλ που έπιαζε, ας έκανε καλύτερα κουμάντα. Τρελή φοροφυγάς, όπως κάθε ηθοποιός φυσικά. Αυτούς και τα κλεψιμέϊκά τους τάχει πληρώσει βαριά ο τίμιος λαός. Δε την λυπάμαι καθόλου.

  5. Άντε χέσου μωρή , εδώ ο κόσμος πεθαίνει , πριν λίγες ώρες κάτι λαθροεισβολείς (από αυτούς που υποστηρίζεις εσύ και η ανώμαλη καλλιτεχνική φάρα σου) έσφαξαν σα ακυλί ένα νέο παιδί κι εσύ κλαις για το κολόγατό σου.

    1. Ειπες και μια φορα κατι σωστο ρε ΑΥΝΩΝ..
      Επιτελους να πουμε

        1. Οχι ρε ΑΥΝΩΝ μην κολακευεσαι !
          Απλα επειδη εχω δει ολο μαλακιες γραφεις εδω συμφωνησα κακο ειναι;

  6. εδω ο κοσμος καιγεται και η μπαμπο χτενιζετε δεν μας παρατας

  7. Εχω την μητερα μου στο νοσοκομειο με καρκινο στο παχυ εντερο. Σε εκανε να νιωσεις καλυτερα ?

    1. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΕΤΕ. ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΕΣΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ-Η.

  8. Αντε Καλα Σαραντα ΣΚΥΛΟΚΛΑΜΑΤΑ ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ

Comments are closed.