Δυστυχώς ο Κωνσταντινος Αγγελίδης…..

Κοινοποίηση:
αγγελ

Δυστυχώς για τον Κωνσταντίνο οι βλάβες από τα χτυπήματα στο κεφάλι είναι πολύ σοβαρές και η προσπάθεια που απαιτείται είναι τεράστια.

Ο παρουσιαστής είναι πλέον σκιά του εαυτού του. Έχει μείνει 40 κιλά, αναπνέει και εξυπηρετείται από τραχειοτομή, έχει σηκωθεί από το κρεβάτι μεν, αλλά καθημερινά η γυναίκα του και οι γιατροί τον κρατούν όρθιο για λίγη ώρα με την βοήθεια του “πι”, ενώ δεν μπορεί να κρατήσει το βλέμμα του σε μια θέση ούτε να ελέγξει το στόμα του. Μοιάζει… χαμένος.

Ευχόμαστε να γίνει ένα θαύμα… για τον ίδιο, την οικογένειά του, την γυναίκα, το παιδάκι του… και όσους τον αγαπούν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλησπέρα Κων/νε εύχομαι να είσαι καλύτερα.Χρονια Πολλά για την γιορτή σου κ να γίνεις γρήγορα καλά με την δύναμη του Θεου.Αν μπορείς δώσε μου περσ/ρα στοιχεία.Πού εισαι;Πες στην σύζυγό σου να μου δώσει έναν αριθ.τηλ.

  2. Ο Θεος ειναι μεγαλος.
    Θα κανει το θαυμα Του…
    Πιστη και Προσευχη.

  3. 36 κιλά ήταν ο αδερφός μου (1.84 ύψος) από βαρύτατο χτύπημα στο κεφάλι από τροχαίο. Πλέον είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο υγείας αφού οι άνθρωποι που τον αγαπάνε τον στήριξαν. Τον βοήθησε ο Κύριος και οι άρχοντες του Φωτός όποτε ζητήσαμε την βοήθειά τους… Αυτά τα γεγονότα είναι μια δοκιμασία για όλους όσους τον περιστοιχίζουν… ο καθένας περνάει το τέστ πόσο θα ανταποκριθεί και να βοηθήσει… είναι ευκαιρία να προσφέρεις καλό και θα ανταμειφθείς.

Comments are closed.