Δουβλίνο: Οι Ηells Angels αναλαμβάνουν δράση κατά Αφρικανών μεταναστών που τρομοκρατούν τους κατοίκους

Κοινοποίηση:
crcty3jpg-js378384601-e1516057065685

Μια ομάδα Ιρλανδών φαίνεται πως πήρε την κατάσταση στα χέρια της πραγματοποιώντας επιθέσεις εναντίον συμμοριών Αφρικανών οι οποίοι έχουν σκορπίσει τον τρόμο στο δυτικό Δουβλίνο.

Η ομάδα των Ιρλανδών είναι γνωστή ως Hells Angels δανείζοντας το όνομα της από την αμερικανική διαβόητη συμμορία των μοτοσικλετιστών της δεκαετίας του ΄70, και ήδη έχει αναλάβει δράση.

Οι συμμορίες των Αφρικανών, έχουν τρομοκρατήσει την περιοχή του δυτικού Δουβλίνου, ενώ οι κάτοικοι φοβούνται για τη ζωή τους. Μάλιστα πολλοί εκ των Αφρικανών έχουν φτάσει στο σημείο να απειλήσουν τις ζωές Ιρλανδών αστυνομικών της Gardai.

Οι Αφρικανοί έχουν εξαπολύσει ένα πραγματικό κύμα τρομοκράτησης των κατοίκων με ληστείες σε σπίτια αλλά και στο δρόμο, με την Gardai να μην μπορεί να αντιδράσει, καθώς δεν έχει επαρκές προσωπικό ούτε την εκπαίδευση.

Τώρα οι Hells Agnels αναλαμβάνουν δράση καθώς έχουν πραγματοποιήσει ήδη δύο επιθέσεις εναντίον δύο αρχηγών των πιο μεγάλων συμμοριών, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την προστασία των κατοίκων.

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε στην Irish Sun:

«Η Gardai δουλεύει ακατάπαυστα για να σταματήσει αυτούς τους κακοποιούς αλλά πολλές φορές τα χέρια της είναι δεμένα εξαιτίας της έλλειψης πόρων αλλά και του φόβου απέναντι σε αυτούς τους κακοποιούς.

Αυτοί δεν έχουν κανένα σεβασμό για το νόμο. .

Ένας γκρουπ που ονομάζεται Hell’s Angels πήρε τα πράγματα στα χέρια του για σταματήσουν αυτό το φαινόμενο. Δύο από αυτούς του αρχηγούς έγιναν στόχος της οργάνωσης με διαφορά μιας εβδομάδας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπραβο στο μακελειο,αυτα να βλεπουν οι μαλακες ελληνες!!

Comments are closed.