ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! Ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στα Εξάρχεια “βλέπει” ο Κυρίτσης

Κοινοποίηση:
eksarxeiamolotof-thumb-large

Σε διαφορετική συχνότητα από αυτήν του πολιτικού κόσμου και του ιδίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με ανακοίνωσή του είχε καταδικάσει τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, «εκπέμπει» ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Κυρίτσης.

 

Σε ανάρτησή του στο Twitter, αγνοώντας τόσο τον τραυματισμό της δικηγόρου από φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται τώρα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όσο και τις συλλήψεις που έγιναν εκείνο το βράδυ, ο κ. Κυρίτσης αφήνει αιχμές για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας λόγο για προκλήσεις.

Μάλιστα απέφυγε να πάρει θέση για τον τραυματισμό της δικηγόρου τη στιγμή που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αλλά και το κόμμα στο οποίο ανήκει εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους.

«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό.

Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση στο Twitter

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η δεν φταίει ο σύντροφος που έριξε τη φωτοβολίδα... ο μπάτσος που τραβήχτηκε φταίει και την πάτησε η συντρόφισα... 19|11|2017 στις 17:42 λέει:

    Γουστάρω συριζόνια, γιατι εχουν διπλο διαφορικο, τραβανε στην ανηφορα, ειναι οικονομικα, και αν ποτε τα αλλαζα… Παλι συριζόνια θα επερνα να

  2. Αλητη ανωμαλε κυριτση πες μας τι δουλεια ειχε η συριζαια αναρχικη με αρβύλες και κρανος μαζι με τους αληταραδες?

    1. …και μάλιστα νύχτα και με κλειστούς όλους τους δρόμους, όταν όλα τα κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί είχαν ανακοινώσει πως οι δρόμοι έχουν κλείσει. Και άσχετος να είσαι, δεν περνάς καθημερινές και μέρα από εκεί και περνάς 17 Νοεμβρίου και βράδυ που ξέρεις τι θα γίνει; Άρα, που ήταν η κυρία;
      Για καφέ στο Κολωνάκι; Δεν νομίζω….και μην μου πεις να μην με νοιάζει, διότι αλλού έχει η αχλάδω την ουρά.
      Τώρα;;; Πάει το πόδι……δυστυχώς μένουν αυτά που έχεις πει…..και είναι πολλά.

Comments are closed.