Δικηγόρος Σώρρα: Ο πελάτης μου δέχεται απειλές για τη ζωή του! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
noulezas

Στα Δικαστήρια της Πάτρας βρέθηκε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας για να καταθέσει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που κλείνει στη φυλακή τον πελάτη του και τη σύζυγό του Βαϊα Ρουγκλίου.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του καταζητούμενου, μίλησε στους δημοσιογράφους για τις νομικές κινήσεις του πελάτη του.

«Σήμερα, πέρα από την έφεση, κατέθεσα ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Ποινικού δικαστηρίου, αίτηση αναστολής εκτέλεσης της πρωτόδικης απόφασης η οποία έγινε δεκτή από τον κύριο Εισαγγελέα Εφετών τυπικά και εισάγεται να εκδικαστεί 5-4-2017. Οι εντολείς μου δηλώνουν αθώοι και θεωρώ ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο νηφάλια και ανεπηρέαστα θα αποδειχθεί η αλήθεια».

Ο κ. Νουλέζας τόνισε επίσης, πως από τότε που ανέλαβε τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του, δέχεται απειλές, χωρίς να κατονομάσει αυτούς που τον απειλούν, ενώ μίλησε και για απειλές που δέχεται ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του από αγνώστους, δείχνοντας έτσι ότι ο καταζητούμενος βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο κ. Νουζέλας υπαινίσσεται πως οι απειλές αυτές που δέχεται ο πελάτης του, είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν εμφανίζεται στις αστυνομικές αρχές.

«Aπό τότε που ανέλαβα την υπόθεση δέχομαι απειλές. Και ο κ. Σώρρας και η γυναίκα του δέχονται καθημερινά απειλές. Εκατόν πενήντα βανδαλισμοί ανά την επικράτεια, εκρηκτικοί μηχανισμοί και απειλές ακόμη και για την ίδια τη ζωή του Σώρρα και της γυναίκας του και αυτό είναι και το πιο σημαντικό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ο πολεμιστής που χέστηκε επάνω του με το πρώτο μπάμ που άκουσε, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε, τώρα προσπαθούν με τεχνάσματα να τον δικαιολογήσουν, απαράδεκτος, ο ιθαγενείς αυτόχρων που δεν είναι έλληνας, απαράδεκτος

  2. ΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ…

  3. ΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ…

Comments are closed.