«Δικαιώθηκε η ψυχή του παιδιού μου»! Βαριές ποινές από το Εφετείο για τη δολοφονία του 25χρόνου κτηνοτρόφου! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
d1

Την ποινή των ισοβίων, κάθειρξη 15 ετών και φυλάκιση 10 μηνών, επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης σε 36χρόνο κτηνοτρόφο από την περιοχή των Κεραμειών που κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία της δολοφονίας 25χρόνου κτηνοτρόφου και της απόπειρας δολοφονίας του αδελφού και του εξαδέλφου του θύματος.
Το αιματηρό περιστατικό είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 2012 στην Εθνική Οδό Χανίων – Κισάμου, όταν ο καταδικασθείς είχε πυροβολήσει τα τρία άτομα ενώ βρισκόταν εν κινήσει με το αυτοκίνητο του.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε ψυχική ηρεμία και ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμη δύο ανθρώπων. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον καταδικασθέντα κανένα ελαφρυντικό.

Πρωτόδικα o 36 χρόνος είχε καταδικαστεί από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, σε κάθειρξη 30 ετών και 10 μηνών, καθώς τότε του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου. H δίκη στο Εφετείο έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο εντάσεων και επεισοδίων.

Η μητέρα του 25χρονου θύματος, κατά την ανάγνωση της ποινής, στο Εφετείο Κρήτης, φώναξε: «Σας ευχαριστώ πολύ» στην έδρα, μια απόφαση που όπως είπε, δικαίωσε την ίδια αλλά και την ψυχή του παιδιού της.

zarpanews

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: