ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ! Τα …ψιλά γράμματα που πρέπει να προσέχετε ….

Κοινοποίηση:
5

Μπορεί τα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών να αποτελούν μία εναλλακτική πηγή εισοδήματος για τους κατόχους τους, μπορεί να την πατήσετε εάν δεν ξέρετε καλά τους όρους τους.

Συγκεκριμένα ισχύουν τα εξής:

  1. Διάρκεια ισχύος ανταμοιβής

Η επιβράβευση που κερδίζετε είτε σε μορφή πόντων ή σε μορφή ευρώ, δεν είναι απεριόριστης ισχύος.

  1. Συναλλαγές χωρίς επιβράβευση

Βασική προϋπόθεση για να κερδίσετε την ανταμοιβή είναι να κάνετε τη συναλλαγή σε τερματικό POS της τράπεζας που έχει εκδώσει την κάρτα σας.

  1. Πληρωμές στην εφορία

Πλέον σχεδόν όλες οι τράπεζες δεν επιβραβεύουν τις πληρωμές που κάνετε προς την εφορία, όπως για παράδειγμα του φόρου εισοδήματος ή των τελών κυκλοφορίας.

  1. Ελάχιστο όριο εξαργύρωσης

Για να προχωρήσετε σε μία εξαργύρωση, είναι πιθανό να πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει προηγουμένως συγκεκριμένο αριθμό αγορών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Φυσικά ούτε λόγος από κανένα τσομπάνη για το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων. Αποδέχθηκε (ο Έλληνας – που ως επί το πλείστον είναι τσομπάνης) αυτές τις κάρτες τα τελευταία χρόνια, χωρίς καμμία δημόσια διααβούλευση ώστε να διαπιστωθεί (όσοι δεν είμαστε τσομπάνηδες φυσικά γνωρίσουμε όχι χάνουμε κάθε ιδιωτικότητα στη ζωή μας αλλά το κράτος μας επιβάλλει τη χρήση ΜΟΝΟ των καρτών για να μην φοροδιαφεύγουμε δήθεν με τα μετρητά) εάν και κατά πόσο θίγεται το ιδιωτικό της χωής του (και των ανθρώπων που τον περιβάλλον – οικογένεια, παιδιά, σύντροφοι, γονείς κλπ).

Comments are closed.