Διαβάστε και πάρτε τα μέτρα σας!!! Ποια είναι τα σημεία του αντρικού σώματος που τρελαίνουν τις γυναίκες…

Κοινοποίηση:
andrika-magio

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τρελαίνεται μπροστά στη θέα ενός γυμνού σώματος. Και όπως εσείς οι άντρες θέλετε να βλέπετε ένα ωραίο στήθος, έτσι κι εμείς οι γυναίκες ξεχωρίζουμε τα δικά μας αγαπημένα σημεία. Εκείνα που κάνουν έναν άντρα καυτό.

Αυτά είναι λοιπόν τα σημεία του αντρικού σώματος που τρελαίνουν τις (περισσότερες) γυναίκες.

Ο κορμός του σώματος


Αν αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο για να χτίσεις μυς, καλά κάνεις. Τουλάχιστον ένα γυμνασμένο στήθος πάντα θα τραβάει την προσοχή μιας γυναίκας. Σύμφωνα με μια διαδικτυακή μελέτη του 2017 απ’ το Dr Felix (online ιατρική και φαρμακευτική υπηρεσία), το 24% των γυναικών βρίσκει το στήθος ως το πιο ελκυστικό σημείο σε έναν άντρα, ενώ το 13% προτιμά την περιοχή γύρω απ’ το στομάχι, άρα μιλάμε για ένα μεγάλο ποσοστό που (αθροιστικά) προτιμά τον κορμό του σώματος. Ακόμα, έχε υπόψιν σου ότι σύμφωνα με τον ανθρωπολόγο Richard Bribiescas του πανεπιστημίου Γέιλ, οι άντρες με κοιλίτσα έχουν μεγάλη πέραση στις γυναίκες αφού αυτή θεωρείται σημάδι υγείας και μακροζωΐας.

 

Τα μάτια


Είτε έχεις βαθύ μπλε είτε καστανά, θα πρέπει να ξέρεις πως οι γυναίκες πάντα θα λατρέψουν ένα ωραίο ζευγάρι μάτια. Σύμφωνα πάντως με μια μελέτη του 2011, στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, πιο ελκυστικοί θεωρούνται οι άντρες με σκουρόχρωμα μάτια ενώ άλλη έρευνα που έγινε απ’ το πανεπιστήμιο του Τορόντο έδειξε ότι οι άνθρωποι με κανονικό μέγεθος ματιών θεωρούνται πιο ελκυστικοί. Επίσης η ιδανική απόσταση ανάμεσα στα μάτια και το στόμα πρέπει να είναι περίπου το 1/3 του μήκους του προσώπου, ενώ η απόσταση μεταξύ των ματιών να είναι κάτω του μισού του πλάτους του προσώπου.

Τα χέρια


Για έναν άντρα σίγουρα τα χέρια δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί για μια γυναίκα, αλλά αντιθέτως θεωρούνται απ’ τα πιο ελκυστικά σημεία του σώματος, σύμφωνα με το 19% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα του Dr Felix. Βέβαια, σήμερα οι γυναίκες προτιμούν κάτι πιο κοντά στο σώμα του Ryan Gosling παρά τα μπράτσα του κάθε φουσκωτού που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Στόμα


Ένα πλατύ χαμόγελο δεν φέρνει την επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Δεν φτάνει μόνο αυτό. Το λέει η έρευνα της καθηγήτριας Jessica Tracy στο πανεπιστήμιο British Columbia του Καναδά, όπου σύμφωνα με αυτή τη μελέτη οι γυναίκες έλκονται λιγότερο από έναν άντρα που χαμογελά και δείχνει χαρούμενος – προτιμούν τους πιο σκεπτικούς τύπους.

 

Πλάτη και ώμοι


Πολλές γυναίκες προσέχουν την πλάτη σε έναν άντρα. Το έχει επιβεβαιώσει σχετική μελέτη το 2013 στις ΗΠΑ, απ’ την Εθνική Ακαδημία Επιστημών, όπου οι γυναίκες κλήθηκαν να επιλέξουν τον αγαπημένο τους τύπο σώματος. Αν και συχνά προτιμούν τους ψηλότερους, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι μια φαρδιά πλάτη σε σχήμα V κάνει έναν άντρα πιο ελκυστικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: