Διάσημος τραγουδιστής παράτησε το τραγούδι και…είναι γιατρός στα Αντικύθηρα με 20 κατοίκους!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ερωτηματικο

Η καταγωγή του είναι από εκεί, και όπως εξήγησε ο ίδιος στην εκπομπή 360 μοίρες στον Alpha, η γιαγιά του, τού μετέδωσε την αγάπη για τον τόπο του και πλέον ζει ευτυχισμένα εκεί. Μπορεί να κάνει συχνά ταξίδια με προορισμό την Αθήνα αφού είναι η δεύτερη «πατρίδα» του, όμως η βάση του είναι πλέον στα Αντικύθηρα στο οποίο ζουν μόλις 20 μόνιμοι κάτοικοι.

Ο Νίκος Μίχας τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story παράτησε το τραγούδι και ασχολείται με την ιατρική. Φοιτητής ιατρικής όταν μπήκε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, ο Νίκος Μίχας ξεχώρισε στο ριάλιτι και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι για αρκετά χρόνια.

Ώσπου πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να αφιερωθεί στην επιστήμη του. Και έτσι τώρα, εδώ και περίπου εννέα μήνες, ο άλλοτε σταρ της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής Νίκος Μίχας απολαμβάνει την ηρεμία και την απομόνωση των Αντικυθήρων, ως ο γιατρός του νησιού στο Κέντρο Υγείας.

mixas

Θεωρείται ακριτικό νησί και όταν βρίσκεται εκεί ο Νίκος Μίχας, φροντίζει να περνάει αρκετές ώρες μαζί τους.

Στο καφενείο του νησιού, όλοι μαζί συγκεντρώνονται τα βράδια και απολαμβάνουν κουβεντούλα και καφέ ή κρασί ενώ μερικές φορές ο τραγουδιστής και γιατρός παίρνει τη κιθάρα του και τους τραγουδά αγαπημένα κομμάτια μιας άλλης εποχής.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: