ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Αν είχες λίγο μυαλό Κυριάκο Μητσοτάκη θα…! Ανατροπή στην τρίτη θέση…

Κοινοποίηση:
tsipras-mitsotakis-dimoskopiseis

Νέα δημοσκόπηση βλέπει το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, ενώ ταυτόχρονα δείχνει την Πλεύση Ελευθερίας, το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου μια ανάσα από τη Βουλή.

Ταυτόχρονα η δημοσκόπηση δείχνει ότι το 61% των πολιτών ζητούν δημοψήφισμα για τα Σκόπια, ενώ με ποσοστά της τάξης του 70% απορρίπτουν λύσεις με το όνομα «Μακεδονία».

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για «Τα Νέα» δείχνει στην εκτίμηση ψήφου διαφορά άνω των 10 μονάδων ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα τα στοιχεία της δημοσκόπησης για την εκτίμηση ψήφου δείχνουν:

ΣΥΡΙΖΑ 24,9%
ΝΔ 35,4%
Χρυσή Αυγή 6,6%
Κίνημα Αλλαγής 9,8%
ΚΚΕ 6,9%
ΑΝΕΛ 2,7%
Ένωση Κεντρώων 3,2%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,3%
Πλεύση Ελευθερίας 2,7%
Ελληνική Λύση 1,9%

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !!!!!!! ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ !!!!!

  2. Η ΜΑΙΜΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ, ΤΗ ΜΑΙΜΟΥ, ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ, Ω ΜΑΙΜΟΥ. ΔΗΜΟΠΛΑΝΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΡΕΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΓΚΛΑΝΤ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

  3. Κατα τη σαλα και τα επιπλα, κατα τον λαο και οι κυβερνητες του!!! Δειτε σε μια χωρα ποιοι κυβερνουν, για να βγαλετε συμπαιρασμα για το λαο αυτης της χωρας!!! Εδω, στη χωρα αυτη, ο λαος δεν βαζει μυαλο!! Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα!! Δεν υπαρχει σωτηρια σ’ αυτη τη χωρα, θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο, δυστυχως!!!!

  4. Αλλη μια ψευτο-δημοσκοπηση κατα παραγγελια,που απευθυεται σε ναρκωμενο λαο-προβατα…

  5. δημοσκοπιση απ τα -νεα- δειχνει φωφη τσιμπουκλου με 9.8 σχεδον δεκα….χαχαχαχαχαχαχα!!!! δεν εχουμε που δεν εχουμε ηθοποιους να μας κανουν να γελασουμε εχουμε τις συστημικες δημοσκοπισεις και κλαιμε απ τα γελια..!!!

Comments are closed.