Δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο για Μικρούτσικο: «Τους έκανε μάγκες και τώρα…» – Πού βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής και ποιος… τα χώνει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mikroytsikos-andreas

Στην απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την τηλεόραση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Ο Ανδρέας είναι καλά. Μιλάμε. Περνάει την περίοδο τη δική του. Αυτή θα την κάνει και ο Άνδρέας γεννιέται πάντα από τις στάχτες του. Εκείνο που ξέρω είναι ότι είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή και είναι άδικο το να βρίσκεται εκτός της δουλειάς που έχει και στηρίξει και ανεβάσει. Έχει ανεβάσει κανάλια. Έχει κάνει πολλούς “μάγκες”. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει και ξαφνικά να έχουν γυρίσει όλοι αυτοί οι κύριοι την πλάτη», ανέφερε η Σοφία Βόσσου.

Όσο για το ενδεχόμενο να τη δούμε στην τηλεόραση, απάντησε αρχικά: «Γιατί όχι;». Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως «άμα μου γίνει μία πρόταση πολύ ωραία και συμφωνήσουμε, και βέβαια. Ανοιχτή είμαι εγώ. Και μουσικό, μπορεί να είναι και μια εκπομπή που μπορώ να κάνω με συνεντεύξεις και οτιδήποτε. Άνθρωπος και της τηλεόρασης είμαι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι χαρισματικος και κουραφεξαλα . Ο αδερφος του ηταν που το εβαλε στα καναλια το κοπροσκυλο και τον φαγαμε στην μαπα 20 χρονια

  2. Πολλές φορές ξεκινάς κάτι όντας ενθουσιώδης και ορεξάτος που τελικά πετυχαίνει και συνοδεύεται με χρήμα και δόξα στην πορεία. Μόνο που πάρα πολλές φορές αυτή η “επιτυχία” σε οδηγεί στην προσωπική σου “αποτυχία” χωρίς καν να το πάρεις χαμπάρι. Βλέπεις τα φώτα οι κολακείες κι η καλοπέραση δεν σε αφήνουν να μυριστείς τίποτα. Όταν σβήνουν όλα όμως κάποια στιγμή εκεί μένεις μόνος. Και το πρόβλημα των περισσοτέρων από μας είναι ότι δεν αντέχουμε ούτε λίγα λεπτά συνήθως τους εαυτούς μας για παρέα.
    Εύχομαι να βρει τον χαμένο του εαυτό, χωρίς να καείς δεν θα μάθεις ποτέ άλλωστε. Κι όπως συμβαίνει αν δεν ξυπνήσεις με την πρώτη ή την δεύτερη θα υπάρχει και τρίτη και τέταρτη και πέμπτη, καλως εχόντων των πραγμάτων βέβαια..

  3. Παράδειγμα για τους νεότερους που οδηγεί το καβάλημα και το στυλάκι…….όπως έστρωσε κοιμάται ο Αντρίκος,ας κάνει αυτοκριτική και να βγεί να ομολογήσει τα μεγάλα λάθη του.Καθρέφτη σίγουρα έχει.

  4. Καλά, δεν έμαθαν το μάθημά τους, ότι όσοι δουλεύουν για τον διάβολο δεν πρόκειται να δουν παράδεισο στο τέλος; Για αυτή τη ζωή μιλάω… Όσοι δουλεύουν για τους νεοταξίτες, είναι βολεμένοι μόνο όσο τους είναι χρήσιμοι για να προπαγανδίζουν//υλοποιούν τα σχέδιά τους. (Κρατήστε το αυτό εσείς σημερινοί προδότες-μαριονέτες των νεοταξιτών συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων των προδοτικών ΜΜΕ).

Comments are closed.