ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ο άντρας που κατάφερε και έχει 39 συζύγους! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Married-couple-holding-hands

Ο Ziona Chana μένει στην Ινδία και η οικογένειά του είναι πολυμελής. Αλλά όχι όπως την φαντάζεστε.

Διοτι δεν έχει, ας πούμε, 10 άτομα αλλά 167! Ναι τόσα πολλά. Έχει 39 συζύγους, 94 παιδιά και 33 εγγόνια. Ζουν σε ένα κτίριο με τέσσερις ορόφους στην βόρεια Ινδία που αποτελείται από 100 δωμάτια. Με το ζόρι δηλαδή χωράνε.

Ο 66χρονος δεν θέλει να σταματήσει εκεί βέβαια, αλλά θέλει να δει την οικογένειά του να μεγαλώνει κι άλλο. Κάθε νύχτα πέφτει να κοιμηθεί με 7 ή 8 από τις συζύγους του ενώ 10 από αυτές τις παντρεύτηκε μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Οι γυναίκες του κοιμούνται στα δωμάτια κοντά στο δικό του, αν δεν κοιμούνται μαζί του. Το μαγείρεμα γίνεται σε στυλ rotation, ενώ οι κόρες του καθαρίζουν το σπίτι και οι γιοί του, τον βοηθούν στις αγροτικές εργασίες. Φανταστείτε ότι το τετραώροφο κτίριο, έχει μόλις μια κουζίνα!

Ο Ziona Chana, είναι επικεφαλής μιας χριστιανικής σέχτας, που φέρει το επώνυμό του, που επιτρέπει την πολυγαμία. Η σέχτα που ιδρύθηκε το 1942, πιστεύει πως σύντομα θα είναι αυτή που θα διαφεντεύει τον κόσμο στο πλευρό του Χριστού και τα μέλη της ξεπερνούν τις 400 οικογένειες.

Έκανε τον πρώτο του γάμο όταν ήταν 17 ετών. Σήμερα η οικογένειά του με το ζόρι χωράει σε μια φωτογραφία. Πάντως με τόσα χέρια, η οικογένεια μπορεί και συντηρείται μόνη της, με τις περιοδικές δωρεές που λαμβάνει να προσθέτουν το κάτι παραπάνω ώστε να ζει άνετα, χωρίς αψιμαχίες και χωρίς ανταγωνισμούς…

 

E-Daily

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: