«ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ»! «Μea Culpa» από την ΜINOAN LINES στο makeleio.gr!! Δείτε γιατί έσβησαν από τους τρούλους των εκκλησιών τον Σταυρό της Ορθοδοξίας!

Κοινοποίηση:
ΜΙΝΟΑΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Ήταν το ρεπορτάζ φίλου αναγνώστη του makeleio.gr!

Διαβάστε το εδώ!

Οι αντιδράσεις των αναγνωστών του makeleio.gr έκαναν τους υπευθύνους της ΜΙΝΟΑΝ LINES να αντιδράσουν άμεσα! Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει συντάκτης μας, δόθηκε εντολή από την πλοιοκτήτρια εταιρεία στους καπετάνιους να επιθεωρήσουν όλες τις καμπίνες!
Το ρεπορτάζ του makeleio.gr ομολογεί πλέον και η ιδιά η MINOAN επιβεβαιώθηκε!
Σε επιστολή της προς το makeleio.gr εταιρεία αναφέρει: «Οι Μινωικές Γραμμές επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη από όλους όσους επιβάτες αισθάνθηκαν θιγμένοι». Έριξαν μάλιστα τις ευθύνες στους: «Η εταιρεία κατά τη διαδικασία κατασκευής των πλοίων αυτών είχε αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την επιμέλεια της αισθητικής διακόσμησης»

Ευχαριστούμε του αναγνώστες μας για την δύναμη τους! Το makeleio.gr είναι εσείς!
Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 – 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com

μινοαν

Αναλυτικά η Επιστολή:

Κύριοι,

Σε απάντηση πρόσφατου δημοσιεύματός σας, αναφορικά με ζωγραφικούς πίνακες (εκτυπώσεις) που διακοσμούν τις καμπίνες των πλοίων Cruise Europa & Cruise Olympia των Μινωικών Γραμμών με κύριο θέμα εκκλησίες της Σαντορίνης, από τις οποίες όπως φαίνεται έχουν αφαιρεθεί οι σταυροί από τους τρούλους, και για την έγκαιρη ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Οι Μινωικές Γραμμές επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη από όλους όσους επιβάτες αισθάνθηκαν θιγμένοι. Η εταιρεία κατά τη διαδικασία κατασκευής των πλοίων αυτών είχε αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την επιμέλεια της αισθητικής διακόσμησης και είχε επιλέξει συγκεκριμένες απεικονίσεις από την ελληνική νησιωτική θεματολογία.

Η απομάκρυνση των σταυρών από τις εκκλησίες δεν αποτελούσε επιλογή της εταιρείας ή του Ομίλου Grimaldi αλλά αυθαίρετη παρέμβαση του καλλιτέχνη στην προσπάθειά του προφανώς να καταγράψει τις φόρμες που κυριαρχούν στο κυκλαδίτικο τοπίο. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στα ίδια πλοία και σε άλλες καμπίνες υπάρχουν καλλιτεχνικές απεικονίσεις του ιδίου θέματος με σταυρούς.

Για την επανόρθωση της κακοτεχνίας, η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών και του Ομίλου Grimaldi σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και το χριστιανικό συναίσθημα πολλών επιβατών που ταξιδεύουν με τα πλοία της εταιρείας, αποφάσισαν να αποσύρουν άμεσα όλους τους πίνακες με το συγκεκριμένο θέμα.

Σας ευχαριστούμε για την ευγενική φιλοξενία.

Με εκτίμηση,

Από το Γραφείο Τύπου
των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Π@π@ριές ! Δηλαδή σε άλλες καμπίνες ό ίδιος διεστραμένος καλιτέχνης είχε τρούλους με σταυρούς και σε άλλες τους είχε αφαιρέσει ? Για μ@λ@κες μας έχουν ?

  2. Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ .ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ .ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…….

Comments are closed.