Δεν τους χωρά ελληνικό χώμα: Στα Σκόπια υπογράφεται η συμφωνία – Φοβούνται την οργή του λαού

Κοινοποίηση:
1

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι όπως λένε οι πληροφορίες ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που θα επισκεφθεί τα Σκόπια. Αυτό καθώς όλα δείχνουν η υπογραφή της συμφωνίας για τη Βόρεια Μακεδονία θα γίνει βόρεια της Μεγάλης Πρέσπας στο έδαφος της γειτονικής χώρας.
Η συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία θα υπογραφεί από τους υπουργούς Εξωτερικών Κοτζιά και Ντιμιτρόφ σε μια τελετή όπου θα δώσουν το παρόν οι πρωθυπουργοί Τσίπρας και Ζάεφ. Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα σε σκοπιανό έδαφος έχει πρακτικό και συμβολικό στόχο.
Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα τίποτα. Ούτε καν το εάν η ημέρα υπογραφής θα είναι η Κυριακή. Σε Αθήνα και Σκόπια οι διεργασίες είναι πυρετώδεις για την προετοιμασία της συνάντησης.
Σύμφωνα με την “Καθημερινή” η Κυριακή είναι η επικρατέστερη ημέρα, ενώ η τελετή θα γίνει στη βόρεια πλευρά της Μεγάλης Πρέσπας, δηλαδή στο έδαφος της πΓΔΜ.
Στην τελετή έχουν προσκληθεί ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, ο ειδικός διαμεσολαβητής, Μάθιου Νίμιτς, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και η ύπατη εκπρόσωπος της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι.
Η τοποθεσία, επί σκοπιανού εδάφους, φαίνεται ότι επιλέχθηκε με στόχο να μην υπάρχουν κοντά διαδηλώσεις πολιτών, ενώ παράλληλα το πρώτο ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στη γειτονική χώρα συμβολίζει και την έναρξη της νέας εποχής στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτός ο χαιρετισμός του Τσίπρα είναι αντίστοιχος με τον χαιρετισμό του Χίτλερ. Αλλά εδώ κανένα κωλόπαιδο βουλευτής ή εισαγγελέας δεν μιλάει. ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ.

  2. Κρατηστε εκει το αρχιδι εξω προδοτη απο την ελλαδα

  3. την οργη του λαου;ποιού λαού;αυτού που μαζεύεται για να περάσει ωραία το απόγευμά του με φραμπαλά αντί να καθεται στα καφφε; δεν υπάρχει λαος πια κύριε ούτε οργή μόνο πανηγυράκια με καντίνες για να βγαλουν κανα μεροκαματακι.οι φιλοι μας οι γερμανοί και οι αμερικάνοι τα καταφεραν.μας επεισαν οτι εχουμε ταχα δημοκρατια και ο,τι θελουν αυτοι θα γινεται.ολοι οι αλλοι ειτε θα σιωπούν ειτε θα τους σιωπουν.τα λεμε σε μια αλλη ζωη που οι Βρακάδες έλληνες πιλότοι δεν θα ξυλωνονται απο τις δημοκρατιες επειδη πέταξαν φυλλαδια στηριξης των ομογενων στην Βόρειο Ηπειρο.εχουμε πεθανει ως λαος και καλα θα ηταν να γινεται λιγοτερη φασαρια επειδη τα πτωματα δεν κινουνται και απαθη παρακολουθουν εχθρους του Χριστιανισμου να αποβιβαζονται στα εδαφη τους με δημοκρατικο τροπο και καποιους ρουβικονες να σπανε πλακα και να σκοτωνουν την ωρα τους με μαλακιες τυπου κουφοντινου.ασε μας λοιπον κυριε με την οργη του λαου….

  4. ΣΟΚ! Μας γράφουν επιδεικτικα στα @@ τους, !!!!!
    Μα καλά ρε γαμώτο δέν υπάρχει κανείς ετοιμοθάνατος να πάει να τους πάρει μαζί του,, δηλαδή, μακάρι, να βγάλω καρκίνο σήμερα! να τα βάψω μαύρα, να πώ αντίο σε γυναίκα, παιδί, και τους δικούς μου, και και να πάω να τους ανοίξω τρυπες εγώ… να με γράψει και η ιστρία.. Γαμω!

    Έ ρε που μπλέξαμε γαμώ το αίσθημα αυτοσυντήρισης και την ελπίδα γαμώ.. ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    1. Αδερφε μην ευχεσαι τετοια πραγματα.Εχε υπομονη , ολα εδω πληρωνονται…

Comments are closed.