«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» ο ΣΥΡΙΖΑ! Χρωστάει ακόμα μισθούς στους εργαζομένους «Στο Κόκκινο»- 3ημερη απεργία

Κοινοποίηση:
stokokkino

Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», καθώς μετά την 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνουν από σήμερα, Τετάρτη, και για τρεις ημέρες οι τεχνικοί του σταθμού.

Έτσι, από σήμερα, Τετάρτη, στις 06.00 έως και τις 06.00 του Σαββάτου 24 Ιουνίου θα ακούγονται μόνο τραγούδια στον ραδιοφωνικό σταθμό. Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας ζητά την εξόφληση των δεδουλευμένων που ανέρχονται σε τουλάχιστον δύο μισθούς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας:

«Μετά την αρνητική κατάληξη του Δημοσίου Διαλόγου στον Ο.ΜΕ.Δ με την διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5» το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αποφάσισε την πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας τριήμερης απεργιακής κινητοποίησης από τις 06.00 της Τετάρτης 21ης Ιουνίου 2017 μέχρι και τις 06.00 του Σαββάτου 24ης Ιουνίου 2017, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5 με αίτημα : την εξόφληση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού. Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5» να προχωρήσει στην άμεση ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: