«Δεν ήξερα τίποτα. Έχω τρελαθεί», λέει ο πατέρας της 22χρονης που άφησε το βρέφος της στον ακάλυπτο

Κοινοποίηση:
ααα

Φοιτήτρια σε ΤΕΙ της Καλαμάτας και παιδί χωρισμένων γονιών είναι η 22χρονη, που άφησε το βρέφος της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο καιρό πριν γεννήσει άφησε τις σπουδές της και ήρθε στην Αθήνα όπου διέμενε στη Νέα Σμύρνη μαζί με τη μητέρα της.

Ο πατέρας της εξήγησε στο protothema.gr πως έμαθε για το περιστατικό από την πρώην γυναίκα του όταν εκείνη του τηλεφώνησε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να τον ενημερώσει.

«Το έμαθα πριν από λίγο και έχω τρελαθεί. Έχω σκάσει που δεν μπορώ να δω το παιδί μου. Δεν ήξερα τίποτα γιατί έχω χωρίσει με την πρώην γυναίκα μου και δεν είχα επικοινωνία. Πήγαινα στο σπίτι για να πληρώσω τη διατροφή και η μικρή δεν κατέβαινε, ήταν πάνω στο σπίτι και εγώ δεν έμπαινα μέσα στο διαμέρισμα», λέει ο πατέρας της 22χρονης.

«Έχω σκάσει που δεν μου λένε που είναι το παιδί, να πάω να τη δω από κοντά, να μιλήσω μαζί της και να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει. Με πήρε η πρώην γυναίκα μου από τη ΓΑΔΑ κάποια στιγμή γιατί της είχαν πάρει τα κινητά και μόλις μου είπε τα νέα, τρελάθηκα. Της λέω «πού είναι το παιδί να πάω να το δω» και μου λέει ότι δεν της λένε γιατί δεν θέλουν να επικοινωνήσει κανένας μαζί της, ότι πρέπει να δώσει κατάθεση πρώτα. Πραγματικά δεν γνώριζα τίποτα και το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μιλήσω με το παιδί». καταλήγει ο πατέρας της 22χρονης κοπέλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. παιδί ….22 χρόνων για να @αμιέται ηταν γυναίκα …αλλες στα 22 εχουν 2-3-4 παιδιά

Comments are closed.