“Δεν έχω άλλα δάκρυα”

Κοινοποίηση:
makedonia

“Εκλαψα πριν 40 χρόνια οταν εχασα την Μανα μου.

Εκλαψα πριν ενα χρόνο που εχασα την Γυναίκα μου.
Και εκλαψα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 ( Yes και οι άνδρες κλαίνε ) βλέποντας αυτή τη Λαοθάλασσα αυτή τη μεγαλειώδη διαμαρτυρία – συλλαλητήριο.
Αυτό που θέλω και οχι μόνο εγώ αλλά το 80% – 90% των Ελλήνων ειναι αυτό το μεγαλειώδη συλλαλητήριο να μην μείνει στην μνήμη μας σαν ενα ακόμη μεγαλειώδη συλλαλητήριο χωρίς αποτέλεσμα. Να μην μείνει στην μνήμη μας οπως ολα τα άλλα μεγαλειώδη συλλαλητήρια αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ακουσα εναν νεαρό απο τους διοργανωτές να λέει —- Σήμερα νικήσαμε !!
Οχι νεαρέ μου — Οχι Ελληνες δεν νικήσαμε ακόμη!!
Ειμαστε — Δίνουμε την τελευταία ΜΑΧΗ!!!!
Και αυτή η μάχη δεν πρέπει να χαθεί. ( εγώ δεν εχω αλλα δάκρυα ) Εαν χάσουμε αυτή τη μάχη χάσαμε τα ΠΑΝΤΑ !!!
Υποκύψαμε τώρα τι θα κάνουμε με την Κύπρο ,τι θα κάνουμε με την Θράκη , το Αιγαίο ,την Ηπειρο , και αντε να ανοίξει η όρεξη και της Ιταλίας να ζητάει τα Νησιά πίσω. “

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ήμουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δεν έκλαψα αλλά ανατρίχιασα τόσο από την κοσμοσυρροή όσο και από τον παλμό και δεν μπορώ να εξηγήσω πως ο Έλληνας πώς δέχεται να τον κοροϊδεύουν προεκλογικά και τους πιστεύει για όλα όσα τον τάζουν (κάτι σαν τους μουσουλμάνους με τα βουνά πιλάφια και τις παρθένες) και δεν σκέφτονται ποιους θα εκλέξουν.
    Διαφωνώ βέβαια με όσους επικαλούνται ότι και οι 300 είναι ίδιοι. Όχι. Υπάρχουν πατριώτες που το φωνάζουν και τους γνωρίζουμε υπάρχουν και άλλοι που για τους γνωστούς λόγους φοβούνται να το φωνάξουν.
    Ευχή μου λοιπόν να μην είναι αργά για δάκρυα Πατριώτη και αυτό είναι στο χέρι σου να το αποδείξεις.

  2. έκλαψαν πολλοί και ηταν ολοι αντρες. Αλλά ποιος να καταλάβει γιατί?
    Εκλαψαν αυτοι που σταθηκαν προσοχή στον Εθνικό μας Ύμνο!!
    Έκλαψαν αυτοί που στα εμβατήρια ανατρίχιαζαν!!
    αλλά είπαμε όποιος εκλαψε για αυτούς τους λόγους ειναι “εθνικιστής”, “οπισθοδρομικός”,κλπ
    δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς. Έγινε δεν έγινε το συλλαλητηριο η αναλογία στην Βουλή ειναι συντρηπτικά εναντίον μας. Από 300 ήρωες κάποτε με έναν εφιάλτη μέιναμε με 300 εφιάλτες και κανέναν ήρωα. Και το κακό είναι ότι εμείς τους βάλαμε εκεί και εμείς τους ανεχόμαστε ακόμα.

    1. Κι εγω δάκρυσα στο Μακεδονία ξακουστή. Δυςτυχως εχουμε πολεμο. Πρεπει να πολεμήσουμε, τελος τα συλλαλητήρια. Δεν μας βγάζουν πουθενα. Αυτα τα κτήνη μας γράφουν στα παπάκια τους, εκτος και αν αρχισουν να μας φοβούνται.

Comments are closed.