ΔΕΙΤΕ LIVE!- Οι φτωχοί πεινάνε και η «γριά με το εγγόνι της» τρώνε με χρυσά κουτάλια στο Προεδρικό…

Κοινοποίηση:
δεξιωση

Μετά τις ομιλίες των Αλέξη Τσίπρα και Εμανουέλ Μακρόν στον λόφο της Πνύκας ακολουθεί η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας.

Στο δείπνο στο προεδρικό μέγαρο, θα παραβρίσκονται η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου και η πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Περιστέρα Μπαζιάνα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, καθώς και οι υπουργοί που συζητούν τα διμερή θέματα συνεργασίας.

Από ελληνικής πλευράς στο δείπνο θα παρακαθήουν οι υπουργοί: Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το μενού

Το iefimerida.gr εξασφάλισε το μενού του δείπνου που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο ζεύγος Μακρόν,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για πρώτο πιάτο θα προσφερθεί φιλέτο γλώσσας. Για δεύτερο πιάτο θα έχει κρέας και συγκεκριμένα φιλέτο μόσχου.

Για επιδόρπιο θα προφερθούν παγωτό και φρούτα, καφές και γλυκό κρασί. Το δείπνο θα συνοδεύεται από λευκό και κόκκινο κρασί.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο προεδρικό δείπνο θα παραστούν συνολικά περί τα 140 άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. …ο λαός δεν έχει να πληρώσει το ηλεκτρικό… και αυτοί δεξιώνονται…..
    καμία ντροπή…. καμία ηθική…..
    αυτοί είμαστε….αυτά μας αξίζουν…

  2. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΗ Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ κ.λ.π. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ.

  3. Το μεγάλο μάτι του “Σάουρον”, τους παρακολουθεί από μακριά.

  4. Ηταν ολοι εκει, η σαρα,η μαρα και το κακο συναπαντημα

Comments are closed.